Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Tuning wizualny NFSW

krystianXCC46

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, kiedyś spotkałem się z programem (Nie pamiętam nazwy), który służył do szybkiego wklejania naklejek na samochód, takie malowanie jak by, inaczej nie potrafię tego opisać, czy ktoś mógłby mi podać linka do pobrania tego programu ? 

Opublikowano

Witam, kiedyś spotkałem się z programem (Nie pamiętam nazwy), który służył do szybkiego wklejania naklejek na samochód, takie malowanie jak by, inaczej nie potrafię tego opisać, czy ktoś mógłby mi podać linka do pobrania tego programu ? 

Masz na myśli Vinyl Hub lub Vinyl Artist.

Programy te już nie działają.

HB5fLf7.png

Opublikowano

Programu nie ma, ale możesz ręcznie przenosić naklejki z jednego konta na drugie poprzez kopiowanie odpowiednich wpisów w jednym z plików.

Możesz podać instrukcję krok po kroku ?

Opublikowano

Możesz podać instrukcję krok po kroku ?

Edytujesz plik carslots.xml w notatniku.

Sposobów szukania konkretnego samochodu jest wiele. Możesz np. wyszukiwać je przez overall.

Przykładowo - szukam samochodu którego overall wynosi 599. Wyszykuję więc "<Rating>599</Rating>".

Jak już mi go wyszuka to kopiuję jego naklejki (linijki odpowiadające za naklejki zawierają się między <vinyls> i </vinyls>).

Następnie szukam samochodu na który chcę wrzucić naklejki i postępuję w ten sam sposób (tym razem wklejając linijki, które wcześniej skopiowałem we właściwe miejsce).

HB5fLf7.png

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Czy jest jeszcze możliwość zamontowania 5 silników na samochód w warsztacie ?

Chodzi ci o 5 gwiazdkowe?

Opublikowano

Chodzi ci o 5 gwiazdkowe?

Wrzucam zdj., aby lepiej zrozumieć, w miejsca turbosprężarki, skrzyni begów, opon, hamulców i zawieszenia chcę wstawić silnik 5 lub 6 gwiazdkowy.

post-941121-0-48664700-1447957595_thumb.jpg

• 1 miesiąc temu...
  • 4 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...