Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Poszukiwane są osoby

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Tworzę nowy temat z powodu tego, że osoby wybrane wcześniej miały w dupię całą robotę i wolały przyjść na gotowe.

Przed przeczytaniem poniższej treści zapoznaj się z tą treścią.

Komenatrze pisane przez imaguś, harnaś, flourine, darwor i całą ich spółkę są warte zera. Negatywne komentarze spowodowane są tym (tak to wygląda), że zżerała ich zazdrość, cofnijmy się kilka lat wstecz np. do 2012 roku gdy jeszcze było wszystko dobrze, po otworzeniu projektu Aline2 i reaktywacji kilku krotnej (przed udostępnieniem plików na forum) było dobrze, dopiero później gdy serwer zyskał na sławie zaczęły się komentarze typu "pod hajs" itd. Darwor został wyrzucony z administracji za faworyzacje graczy, a ja zostałem okrzyknięty imieniem "dziecka" bo jednak.. on wie lepiej czy dawał czy nie, a logi kłamią. Imaguś, Harnaś te dwie osoby mnie znienawidziły (drugi powód) za lekceważenie ich "zdolności" hakerskich i naśmiewanie się z nich. Nie będe nic ukrywać taka była rzeczywistość, że głośno szczekali, a gówno umieli. Kolejna próba oczernienia mnie i zniżenia do zera była plotką o "wyłudzaczu haseł" z jednego ostatniego mojego projektu tak się wypierał "mam Twoją tabelkę, mam Twój kod tabelki, wiem, że masz tabelkę password (zakodowane) password2 (odkodowane)" i poprosiłem o udostępnienie, udostępnił.. szkoda, że nie moją.. dodanie kodu password2 nie czyniło jego tabelki moją tabelką bo miałem jeszcze kilka innych własnych wierszy typu łączny czas gry na koncie, smocze znaki (które oficjalnie nie zostały wykorzystane) i różne inne poboczne rzeczy które również nie zostały wykorzystane. Za przeproszeniem mam w dupie komenatrze "on ma 15-16 lat", tak miałem tyle trzy lata temu. Jeżeli mnie nie znasz to się nie wypowiadaj na mój temat. Osoby które mnie znały jak korzystałem z tego konta prawdopodobnie nie odwiedzają już tego forum. Zapraszam do czytania! =)
  • Mam nadzieje, że zachowanie niektórych osób zmieniło się w tym czasie.
    Na razie zauważyłem tylko dojrzałość Harnasia
Poszukuję około trzech/pięciu osób do pomocy. Osoby byłyby potrzebne do:
  • Pomocy przy testowaniu serwera (Ze mną i współzałożycielem)
  • Pomocy przy wymyślaniu różnorakich misji, questów oraz udoskonaleń
  • Jedna osoba do pomocy przy forum na posadę moderatora (Posiadam już jednego globalnego moderatora)
  • Oraz innych pobocznych spraw do pomocy

Nie toleruję:

• Kłamstwa, walenia w przysłowiowego c***a
  • Obiecywania złotych gór, a później nie robienia nic

Oferuję:

• Dojrzałość
  • Kulturę osobistą
  • Sześcioletnie doświadczenie z plikami do owej gry (Ogarniam również grafikę, php, css, lua (to podstawa) i kilka innych)
  • Kontakt przez gadu-gadu oraz teamspeak3
  • Dobrą maszynę pod serwer
  • Dobrą maszynę pod stronę oraz patcher
  • Stronę
  • Reklamę
  • Zabezpieczenia serwera
  • Poczucie humoru
  • Czasami nocne odwalanie - Ale to chyba norma c(:
  • Przedstawienie prezentacji serwera (Co aktualnie jest na serwerze) na naszym forum które jest w trakcie tworzenia
  • Wynagrodzenie na start serwera w postaci Smoczych Monet w zależności od pomocy
  • Jeżeli jakaś osoba będzie dawała z siebie wszystko i będzie "spoko" to otrzyma rangę mistrza gry

Oczekuję:

• Kultury
  • Brak dziecinnego zachowania (Różne foszki itd)
  • Czasu wolnego (Około 2-3 godzin w weekend)
  • Gadu-gadu oraz teamspeak3
  • Wiedzy na temat gry oraz dobrego oka do wyszukiwania błędów popełnionych przez moją osobę
  • Mutacji głosu (Jeżeli chodzi o panów)
  • Poczucia humoru

Priorytet:

• Przydałyby się jakieś 2 dziewczyny - Kobiece oko, zdanie, postawienie na swoim

Jeżeli jesteś zainteresowany/a napisz proszę do mnie prywatną wiadomość.

Z góry uprzedzam, że nie wiem kiedy będzie start, beta serwera jak na razie nie śpieszy mi się, chcę aby serwer był dopracowany.

Opublikowano

grałem na Aline2 i pamiętam że Sheila robił wszystko dla dobra serwera niestety być może Jego brak doświadczenia (wtedy) przyczynił się do upadku serwera z powodu bugów.

Mam nadzieje że nabrał expa i tym razem pójdzie mu lepiej :)

co do harnasia i imagusia to masz racje..

harnas jako technik jest zerem co udowodnił na "Age od Metin" gdzie po każdej poprawce było coraz więcej bugów :) aż wkońcu serwer został zamknięty, a On nawet nie raczył poinformować graczy dlaczego serwer upadł. Nie raczył przyznać że jest zerem.

Imaguś to dziecko chore umysłowo na wszystkie choroby jakie tylko istnieją :)

Opublikowano

­

Siemka mam 15lat ucze sie komend jestem kulturalny mam wiecej niż 4godz dziennie czasu ;) prosił bym o posade gma TGMA ;) ;)

Poszukuję około trzech/pięciu osób do pomocy. Osoby byłyby potrzebne do:
  • Pomocy przy testowaniu serwera (Ze mną i współzałożycielem)
  • Pomocy przy wymyślaniu różnorakich misji, questów oraz udoskonaleń
  • Jedna osoba do pomocy przy forum na posadę moderatora (Posiadam już jednego globalnego moderatora)
  • Oraz innych pobocznych spraw do pomocy

Z taką interpunkcją to broń boże, żebyś dostał jakąś rangę. Że też mój rocznik musi być taki głupi.

Ogłoszenie napisane bardzo schludnie, polecam. Grałem kiedyś na aline i był to bardzo dobrze zrobiony serwer pod względem plików.

Typ serwera już masz określony?

tenor.gif

Opublikowano

Ja się zgłaszam osobą chętna 17lat, będę testował sprawdzał bugi dawał sugestie co ulepszyć co dodać co odjąć by urozmaicić nawet najdrobniejszy element gry.

Kontakt skype ? wiktorko5001 podam jak co :)

Opublikowano

Umiem więcej niż Ty, co z tego, że umiesz c++ jak mówisz o rzeczach o których nie masz pojęcia?

Ty chyba nie masz pojęcia z kim rozmawiasz. Nie wysyłaj mi już bohomazów na fb, ok?

Opublikowano

Ty chyba nie masz pojęcia z kim rozmawiasz. Nie wysyłaj mi już bohomazów na fb, ok?

Raz wysyłam, a raz nie. I wiem bardzo dobrze Jakubie z kim rozmawiam : >

Opublikowano

Komenatrze pisane przez imaguś, harnaś, flourine, darwor i całą ich spółkę są warte zera - A Ty dalej swoje? Serwery robisz dobre, ale po czasie Ci odpier***.Dawno między nami jest ok,a Ty dalej drążysz temat? Mimo wszystko polecam może tym razem coś Ci wyjdzie.

@Flourine

Nie drążę tematu po prostu nie wiadomo czy coś Ci nie odwali i nie zacnziesz pisać czegoś co miało miejsce dawno, dawno temu.

Wolę się ubezpieczyć :)

Opublikowano

Fajnie napiane i do większości treści sie zgadzam ;p polecam

kot-i-pilnik-do-paznokci.gif

1844414647937941229037.png

Opublikowano

Sheila jest całkiem spoko.

Polecam z Nim współpracę :)

Potwierdzam info Reya że ma dużo czasu, możesz śmiało brać tylko trzeba się przyzwyczaić do jego zachowania :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...