Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Apple iPhone 4s - pytania.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Zastanawiam się, czy pod koniec 2015 roku warto jeszcze kupować iPhone 4s?

Telefon miałby służyć do podstawowych aplikacji typu snapchat, facebook, oprócz nich do słuchania muzyki, czy zwyczajnego przeglądania internetu.

Mam zatem kilka pytań, zacznijmy od podstawowego.

- Czy na dzień dzisiejszy opłaca się zamawiać iPhone 4s i czy będzie to dobry wybór na ok. 1.5 roku?

- Telefon jest bardzo podatny na uszkodzenia? Chodzi głównie o upadek.

- Telefon działa dobrze przy korzystaniu z internetu, słuchaniu muzyki itp?

Nie ma żadnych problemów, ścinek itp. ?

Pozdrówki, z góry dzięki za odp.

Opublikowano

Moja kuzynka kupiła ostatnio 4s, przy iOS'ie 9.0 i chodzi płynnie, ale nie tak szybko jak 5s i w góre.

Jeśli nie przeszkadza Ci wielkość ekranu i chcesz, żeby służył wyłącznie to social media to bierz.

Co do pytań to tak:

1. Jeśli nie będziesz aktualizował to będzie chodził tak jak chodzi przy obecnej wersji systemu.

2. Jeśli Ci upadnie bez etui to odpowiedz sobie sam. Dwie tafle szkła.

3. Tak.

i know i'm acting a bit crazy

strung out, a little bit hazy

Opublikowano

Jak dla mnie zbyt stary i mało wydajny. Miałem ten telefon 2lata temu wtedy był fajny. Nie zaaktualizujesz oprogramowania, bo ci po prostu nie pójdzie polecam 5s albo po prostu odpuścić sobie Iphone'a :)

y8HqE13.png                             

Opublikowano

ale nie tak szybko jak 5s i w góre.

logiczne :O

#top

opłaca się, sprzęt Apple ma to do siebie, że wolno się starzeje i nawet modele typu własnie 4s nie są złymi telefonami. w cenie 300-400zł wg. mnie lepiej takiego ajfona czy wp niż nowego androida.

Chcesz przeglądać internet na 3,5 calowym urządzeniu? Powodzenia. 

nie rozumiem, dlaczego ludzie nie uznaja telefonów poniżej 5 cali... ja przeglądałem internet na xperii mini 2,5 cala i jakoś nie było to dla mnie udręką.
Opublikowano

logiczne :O

#top

opłaca się, sprzęt Apple ma to do siebie, że wolno się starzeje i nawet modele typu własnie 4s nie są złymi telefonami. w cenie 300-400zł wg. mnie lepiej takiego ajfona czy wp niż nowego androida.

nie rozumiem, dlaczego ludzie nie uznaja telefonów poniżej 5 cali... ja przeglądałem internet na xperii mini 2,5 cala i jakoś nie było to dla mnie udręką.

Jak dostaniesz w ręce jakiś dobry telefon, to zmienisz zdanie. Powodzenia w szukaniu 4s za 350zł. BTW każdy z używanych egzemplarzy nie będzie miał gwarancji. 

lownfast

Opublikowano

Jak dostaniesz w ręce jakiś dobry telefon, to zmienisz zdanie.

mam aktualnie 5 cali telefon (nie jest dobry, ale mniejsza o to). wiadomo, że korzystanie z internetu jest wygodniejsze w przypadku większego urządzenia, ale na 3,5 calowym też się da i np. mi to nie przeszkadzało ;) różnica jest taka, że telefonu 5 calowego nie potrafię dobrze obsługiwać jedną ręką, dlatego wolę coś pomiędzy, ale nie o mnie chodzi w tym temacie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...