Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

2 Myszki podłączone jednocześnie?

magram12

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema , mam pytanie czy można mieć 2 różne myszki  z dwoma róznymi oprogramowaniami podłączone jednocześnie do kompa? Są na usb

Świdwin stacja kolejowa

KOSOVO NIE JEST SERBSKIE.

Opublikowano

Da się jednak trzeba mieć system operacyjny linux i wtedy możesz mieć dwa kursory :)

A nei da sie tak zebym np mogl uzywac jednej myszki a druga by se była po prostu ?

Świdwin stacja kolejowa

Opublikowano

Zrób to się przekonasz, do laptopa podpinając myszkę ma się je dwie w systemie podpięte. Ja mam trzy bo jeszcze dochodzi padzik z podstawki ;)

i-logitech-podstawka-do-notebooka-touch-

Programowo można mieć kilka myszek, kiedyś był temat i podany link do oprogramowania. Bez problemu można było podpiąć kilka myszek i każda działała niezależnie. 

Mózg to nie mydło; nie ubędzie Ci go, gdy go użyjesz.

Opublikowano

Chodzi mi po prostu oto ze mam dwie myszki ,. jedna to steelseries kinzu v2 - do cs z jej oprogramowaniem ale tez chce se podlaczyc druga do wowa , razer nage z jej oprogramowaniem i czy jak porusze naga to ona bd dzialac a jak porusze steelseries to oczy zadziala wtedy steelseries mysz 

Świdwin stacja kolejowa

Opublikowano

Było sobie sprawdzić a nie pytać, każda myszka ma swoje oprogramowanie i na nim tylko działa 

Opublikowano

Skoro została udzielona odpowiedź wyraźnie że się da i nie ma żadnych problemów to po co powtarzasz dokładnie to samo ?

Musi sobie sam  sprawdzić bo jedno z oprogramowań albo obydwa do myszki może nie działać albo nie współpracować z drugim oprogramowaniem, ewentualnie kolidować wzajemnie np oprogramowanie 1 myszki może też działać na drugą przy niektórych poleceniach. 

​Nie mam pojęcia jak będzie działało bo każdy program ma swoje ustawienia i nie wiadomo jak ma ustawione oprogramowanie. 

p.s. W dziesiątkach postów robisz zawsze to samo, powtarzasz po kimś odpowiedź udzieloną wcześniej.

Opublikowano

Było sobie sprawdzić a nie pytać, każda myszka ma swoje oprogramowanie i na nim tylko działa 

Nie mam 2 myszki , pytam przed zakupem , nie musisz spamować bez sensu , od tego jest forum żeby pytać kogoś kto sie zna tak ? Wiec GTFO 

Świdwin stacja kolejowa

Opublikowano

To i tak będziesz musiał sobie sprawdzić. Wcześniej wyraźnie napisałeś że masz dwie myszki ! 

Chodzi mi po prostu oto ze mam dwie myszki ,. jedna to steelseries kinzu v2 - do cs z jej oprogramowaniem ale tez chce se podlaczyc druga do wowa , razer nage z jej oprogramowaniem i czy jak porusze naga to ona bd dzialac a jak porusze steelseries to oczy zadziala wtedy steelseries mysz 

Same myszki będą zawsze działały bo z tym nie ma problemu bo podłączyć możesz kilka, problem może być z oprogramowaniem do myszek jeśli będziesz używał go.  

Jak poruszysz drugą podpiętą myszką kursor będzie też się ruszał  czyli przeszkadzał w działaniu pierwszej myszki. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...