Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Parę pytań

xPonury

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie grałem w lola od końcówki 3 sezonu, więc mam klika pytań.

Moje ELO uległo jakoś zmianie od tamtego czasu? (jakaś stronka do sprawdzenia tego xD)

Jak bardzo zmieniła się meta? Chodzi mi głównie o top'a i support bo tym grywam. Czasem midem.

MAL

Uwielbiam "znawców" , którzy nakładają swój styl gry innym. Każdy ma własny styl i upodobania... Trzeba je tylko odkryć.

Opublikowano

Zalecam się zapoznać z tematami podpiętymi w działach wszystkich i newsami redakcji, żeby być mniej więcej na bieżąco.

Pokrótce to na topie gra się teraz albo One Trick Pony postaciami ( czyli takimi których się mainuje i tylko nimi gra ) albo postaciami offtank z nowymi itemami, które pozwalają być bardzo wytrzymałym przy czym zadając ogromne obrażenia.

Jeśli znasz zmiany sezonu czwartego to wiesz, że supporci mają te swoje itemy które pozwalają na zdobycie większej ilości golda. W sumie wszystko wygląda tak samo, tylko kilka fajnych postaci weszło do mety z duża ilością CC oraz opłacalnym itemem oprócz tych podstawowych dających golda jest zreworkowany Zeke, który daje kryty i dodatkowe AP gdy się połaczysz z ADC.

///

Twoje MMR jest podobne do tego z 3 sezonu, zależy jak zagrasz placementy. Za 3 dni się kończy sezon więc jeśli chcesz mieć za niego nagrody zalecam zagrać te 10 gier.

Albicoolvod->Katatuki

d64cee27e8dd47f0bbd3738cee5a7cce.png

Opublikowano

Moje ELO uległo jakoś zmianie od tamtego czasu? (jakaś stronka do sprawdzenia tego  xD)

Nie ma żadnej strony, która jest w stanie podać Ci dokładne mmr konta niestety.

Oprócz tego co powiedział @Katatuki warto dodać, że na topie praktycznie nie gra się już z ignite'm tylko teleportem, na midzie ten summoner spell również jest coraz rzadziej wybierany.

opłacalnym itemem oprócz tych podstawowych dających golda jest zreworkowany Zeke, który daje kryty i dodatkowe AP gdy się połaczysz z ADC.

+ Dla postaci inicjujących takich jak alistar/nautilius Righteous Glory ze względu na aktyw. (Item pod tanków, nie tylko dla supportów)

giphy.gif

Opublikowano

A jakie są nagrody za sezon 2015, bo nie mogę nic znaleźć :v?

MAL

Uwielbiam "znawców" , którzy nakładają swój styl gry innym. Każdy ma własny styl i upodobania... Trzeba je tylko odkryć.

Opublikowano

A jakie są nagrody za sezon 2015, bo nie mogę nic znaleźć :v?

Takie jak zawsze. Dla brązu obramowanie, dla srebra obramowanie + ikonka, a dla golda+ Victorious Sivir, obramowanie i ikonka.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...