Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

blues997

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Gram już od kilku dni, atmosfera świetna! Miła administracja, zawsze gotowa żeby pomóc graczom, aktywna, praktycznie cały czas online! Jeszcze nie widziałem żadnego cheatera na serwerze. Podoba mi się rozbudowany system frakcji jak i dropu. Drop jest okej, wszystko leci jak należy. Nie wiem co jeszcze moge dodać, po prostu palce lizać.

Jeszcze tak bardzo dopracowanego serwera nie widzialem! Zapraszam:)

Opublikowano

Tak jak kolega wyżej napisał, po prostu gra się idealnie. Znalazłeś bug albo potrzebujesz pomocy, ta administracja zawsze pomoże. Drop jest idealny, nie jest ani łatwo ani trudno, serwer na pewno nie znudzi się po kilku dniach :)

Opublikowano

Serdecznie nie polecam, serwer jedynie istnieje dla hajsu. 

O administracji już nie wspomnę. Serwer słaby, ma graczy z powodu wykorzystania grupy na fb do tego celu.

Opublikowano

Serdecznie nie polecam, serwer jedynie istnieje dla hajsu. 

O administracji już nie wspomnę. Serwer słaby, ma graczy z powodu wykorzystania grupy na fb do tego celu.

to zazdrość czy jak?? nie wspominałem ale właśnie to zrobię że na trybie frakcji nie ma wprowadzonej opcji vip/svip :)

Opublikowano

Debilny serwer i na 100% nie założyła go administracja 18+ bardziej to specjalna gimbaza.

"Spodnie nowocioty" "Nie ma takiej komendy pajacu xD"    Ja może podziękuje.

Widzisz oferujemy inbowa atmosferę rodem z chanów, takie bajery są aby urozmaicić grę która wszędzie wygląda identycznie ;)

Opublikowano

Ja pierd.olę.

Potem się dziwicie, że graczy nie macie jak przecież robicie w kółko to samo.

Wiecie ile było takich grupek i wszystkie wyglądały podobnie?

Ci co piszą o tej rzekomej ,, wspaniałości '' tego serwera to albo osoby z rangą albo znajomi.

Na wszelakie uwagi piszecie o zazdrości.

Wiecie ile osób tak prowadziło takie tematy? Mnóstwo.

Więc może zamiast tworzyć serwery do minkraft zajmijcie się czymś bardziej kreatywnym.

Do prawdy po paru latach można spodziewać się większej kreatywności od tego działu jednak gówno jak było tak jest.

pyhvh7E.png

Opublikowano

Ja pierd.olę.

Potem się dziwicie, że graczy nie macie jak przecież robicie w kółko to samo.

Wiecie ile było takich grupek i wszystkie wyglądały podobnie?

Ci co piszą o tej rzekomej ,, wspaniałości '' tego serwera to albo osoby z rangą albo znajomi.

Na wszelakie uwagi piszecie o zazdrości.

Wiecie ile osób tak prowadziło takie tematy? Mnóstwo.

Więc może zamiast tworzyć serwery do minkraft zajmijcie się czymś bardziej kreatywnym.

Do prawdy po paru latach można spodziewać się większej kreatywności od tego działu jednak gówno jak było tak jest.

Prosiłbym o raczej o jakiejś obiektywnej opinii, graczy mamy.

Zakładam że nawet nie wsz​edłeś na server.         pozdraiwam :)

Opublikowano

Prosiłbym o raczej o jakiejś obiektywnej opinii, graczy mamy.

Zakładam że nawet nie wsz​edłeś na server.         pozdraiwam :)

Wszedłem, taki średni.

­

pyhvh7E.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...