Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Konkurs] SOTW #2

Simpson

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tematyka - Kobieta B&W (Black&White, chyba wiadomo o co chodzi)

Dodatkowe informacje[/b] - Nie mogą byc to postacie z anime/bajek itp. Tylko 'realne' osoby. NIE PODPISYWAC SIĘ NA PRACACH W konkursie może wziasc dosłownie każdy. Czy praca spełnia wymogi konkursu (wymiary, tematyka itp.) decyduję póki co tylko ja.

Tekst - Obowiązkowy (Napis powinien pasowac do sygny, ale nie moze byc to nick!)

Wymiary:

- Szerokość: max: 450px, min: 300px

- Wysokość: max 200px, min 100px

Animacja - Nie.

Termin oddawania prac: do 16.08.2008 r. godz. 10:00 (na PM lub GG, o ile ktos zna moj numer ^^)

Termin głosowania: od 16.08.2008 r. godz. 11:00 do 18.08.2008 r. godz. 11:00

Proszę nie przesyłac więcej niż 1 pracy. Zróbcie kilka i wybierzcie najlepsza. Po wysłaniu 1 pracy na konkurs, nie można jej odwołac i dac drugiej!

Głosowac może każda osoba, która ma więcej niż 15 postów (żeby nie było, ze ktos robi 20 kont na głosy...).

Zripowana praca = automatyczna dyskwalifikacja. Nie martwcie się, na pewno dojde kto ripuje...

PROSZĘ NIE PISAC W TYM TEMACIE! Gdy minie termin dawania prac, zedytuję tego posta i napiszę nowego, ze głosowanie rozpoczęte.

Jezeli znów bedzie takie samo zainteresowanie (tj. 2 prace) rezygnuje z organizacji SOTW.

Opublikowano

Ja mialam zrobic ta sygne ale niemialam dostepu do kompa;p wiec na nastepnym SOTW'IE oddala bym prace;p no ale cóż ;/

Gz Mahooni ;] ladna praca

Ja:

Ej wiw3k, jedziemy do czarnobyla?

Wiw3k:

Nieee, bo tam aciek grasuje.

Opublikowano

Uuu..;D Dobre ^^ nice aktorka ;] A może jednak SOTW nie padnie? Zmień reguły, że pierw ogłaszasz, że będzie, później się zgłaszają chętni... może więcej ludzi się zgłosi... mamy prawie 16k userów i nie ma chętnych?;/

EXPmIpC.gif

Opublikowano

bo ludzi, ktorzy sie interesuja grafika jest ... hmm

4 ? ;s

Opublikowano

Tak w prawdzie... na tym forum nawet niema 10 grafików ktorzy by sie zainteresowali :/ jedynie to jestem ja [ beznadziejny grafik], mahooni [ ktory zawsze wygra kazdego SOTW'A] Wojtasek [ bóg i stwórca] Simpson [ ten jedyny] Pipr [ Paint And Cookie Mastah ] i to jest all;/ wiec powinno byc wiecej zainteresowanych ludzi:D Ja bym zrobila jeszcze jednego sotwa i zobaczyla czy tym razem bedzie wiecej chętnych :] a poza tym to sa wakacje wiec niespodziewajcie sie 1000 chętnych

Ja:

Ej wiw3k, jedziemy do czarnobyla?

Wiw3k:

Nieee, bo tam aciek grasuje.

• Dodaj nową pozycję...