Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

AP Master YI | PBE - Sezon 6

WeeZy`

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Na razie nie wiadomo, jak będę miał okazję, to sprawdzę go na PBE. Ogólnie to stary YI na full ap siekał, a teraz tak średnio, ale też dipsy ma.

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Na razie nie wiadomo, jak będę miał okazję, to sprawdzę go na PBE. Ogólnie to stary YI na full ap siekał, a teraz tak średnio, ale też dipsy ma.

Teraz jest troche bardziej ryzykowny niż samo klikanie Q Q Q Q Q. Ale DPS ma więcej.

Albicoolvod->Katatuki

d64cee27e8dd47f0bbd3738cee5a7cce.png

Opublikowano

Znów yi ap? Świetnie. To był cudowny champion do zabawy :D

Bardziej onehit effect/hybryda dla mnie.

wyznawca gier PC, użytkownim typu: "nie wiem ale się wypowiem", hejter EA, weteran gier moba, wierny kibic zwycięskich drużyn, czasami troll.

Opublikowano

Bardziej onehit effect/hybryda dla mnie.

z tego co widzialem co ten typek potem grał pod rabadona rózne konfiguracje z tym cisnal :p

giphy.gif

Potrzebujesz reklamy serwera Metin2?

Konkretny Youtuber zaprasza Cię do swojej oferty!

http://www.mpcforum.pl/topic/1249870-reklama-serwer%C3%B3w-metin2-youtube-8700-facebook-4100-grupa-metin2-3100/page-1
Opublikowano

Ale na pewno ciekawszy taki hybrydowy niż pod kryty. Ale ponoć po tych zmianach w itemach i dodaniu paru nowych będzie jeszcze mocniej siekał pod AD. Ten zmieniony Essence Reaver dużo mu da jak i ten last whisper vs tanki.

Opublikowano

mam nadzieje ze to nie wejdzie, jak dla mnie beznadzieja 

poza tym on teraz ma na onhitach z tego guinsoo te ap i jakas obszarowe chyba a nie jak kiedys bazyliardowy przelicznik na Q xD

Opublikowano

Nawet jakby wrócił to mam nadzieję, że nie będzie tak oporowy jak wcześniej. Teraz yi pod ad naprawdę trzeba ogarniać żeby coś zdziałać a kiedyś jak grali nim pod ap to jedynie co trzeba było umieć robić to najechać na przeciwnika myszką zajebać Q potem R powtórzyć to jeszcze 4 razy no i po teamfightcie haha albo k***a laning jeżeli grałeś na to gówno postacią bez dobrego bursta to nie miałeś szans wygrać przez ten przejebany heal.

Opublikowano

Tutaj krótki filmik prezentujący tego Mastera:

Przecież @1373230489-U611928.pngWeeZy` go wyżej dodał xD 

Ogólnie to zakochałem się ponownie. Po prostu czysta zajebistość, nie dość że teraz kiedy chce to niszczy, to jeszcze ten rework <3

No to co, szykujcie się na instalocki jak wejdzie ^^

NU94p9A.gif

Wracam..

Opublikowano

Przecież @1373230489-U611928.pngWeeZy` go wyżej dodał xD

Ogólnie to zakochałem się ponownie. Po prostu czysta zajebistość, nie dość że teraz kiedy chce to niszczy, to jeszcze ten rework <3

No to co, szykujcie się na instalocki jak wejdzie ^^

Racja, nie wczytały mi się linki jak pierwszy raz czytałem temat :D

Mam nadzieję, że tego Mastera jakoś zbalansują i nie będzie z nim tak jak wtedy, kiedy robiło się go pod AP.

Opublikowano

Co do balansu na pewno to jakoś rozwiążą ale już się doczekać nie mogę tych wszystkich zmian w 6 sezonie, a głównie kolejki w kilka osób nowego klienta i masterka. To było coś kiedy klikałeś 3x q i pentakill za każdym razem kiedy miałeś trochę AP :)

1.jpg

Opublikowano

Grałem wczoraj AP Master Yi. Przeliczników żadnych nie ma pod AP. To co czyni go op to przedmioty pod on hit efekty, które działają super z Sated Devourer.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...