Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Niedziałająca komunikacja głosowa

Mafia21

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka od jakiegoś tygodnia mam pewien problem z CS GO. Po drobnej aktualizacji na DH zmieniłem swój celownik i od tamtej pory nie mogę rozmawiać w grze. Problem polega na tym, że ustawienia audio są okej, lecz klikając bind "v" nie pokazuje się głośniczek do rozmowy, ale w lobby normalnie mogę rozmawiać! Mikrofon działa i nie ma z nim żadnych problemów nigdzie tylko w grze, w lobby jest ok. Próbowałem już reinstalować grę, reinstalować stery od dźwięku, zmieniać config, zmienić bind na mówienie, edytować jakieś ustawienia audio. Nie mam już pojecia co może być przyczyną, szukałem rozwiązania ale niestety nie znalazłem. Dodam jeszcze, że na laptopie komunikacja działa mi bez problemu. Wtedy kiedy zaczęły się dziać problemy z komunikacją w grze odinstalowywałem wirtualną kartę dźwiękową czy coś w ten deseń - do DJ BOT'a na TS3. Bardzo proszę o pomoc :/.

+ jak wchodze do lobby w konsoli wyskakuje cos takiego "Unable to initialize DirectSoundCapture. You won't be able to speak to other players."

Opublikowano

Unbind v i zbinduj. Sv_voice bla bla 1 a jak to nie pomoze to usun config.cfg i zrób sobie od nowa. 5 minut roboty. Mogles sobie tez cos zjebac przez ta karte

Opublikowano

Config i zbindowanie od nowa nie działa jak mówiłem. Właśnie tylko ciekawi mnie co nie działa skoro robiłem już tyle rzeczy?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...