Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

KodziaTV

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Szkoda ze to nie medium/easy.

Ladna prezentacja. Wszystko dobrze opisane. Polecam ze wzgledu na prwzentacje :)

To jest medium ;)

usun te niemieckie napisy bo ci zajebie z bani

To niemiecko-angielski serwer ;)

VTlxIll.png

Opublikowano

Co to za niemiecki s**t? To powinno być w dziale zagraniczne. Skądś kojarzę tą nazwę, aby ten serwer nie istnieje już jakiś dłuższy czas?  Nie kumam po co to wrzucać tu jak serwer nie od nas i stoi już jak wynika z prezki od 2013 -_-

Opublikowano

Co to za niemiecki s**t? To powinno być w dziale zagraniczne. Skądś kojarzę tą nazwę, aby ten serwer nie istnieje już jakiś dłuższy czas?  Nie kumam po co to wrzucać tu jak serwer nie od nas i stoi już jak wynika z prezki od 2013 -_-

jak serwer nie od nas i stoi już jak wynika z prezki od 2013 -_-

?

VTlxIll.png

Opublikowano

jak serwer nie od nas i stoi już jak wynika z prezki od 2013 -_-

?

Przeczytaj to o co pytam i odpowiedź. Nie spamuj "???"   KodziaTV :"Znaczy my reklamujemy nasz serwer teraz tu :)"  kogo to w końcu jest serwer? Twój?

Opublikowano

Przeczytaj to o co pytam i odpowiedź. Nie spamuj "???"   KodziaTV :"Znaczy my reklamujemy nasz serwer teraz tu :)"  kogo to w końcu jest serwer? Twój?

nie mój,ale zostałem poproszony aby wrzucić prezke tu -.-

VTlxIll.png

Opublikowano

Nawet spoko, tylko zły dział chyba xD daj w zagraniczne bo i tak chuya idzie zrozumieć w tej prezce xD

nieregulaminowa sygnatura - zawarty odnośnik do fanpage'a

Opublikowano

Ogarnęłam rzeczy z obrazków, nie mam ochoty łamać języka na niemieckim. ­Powodzenia przy starcie :)

serwer stoi, lecz ang można wybrać  :)

@KodziaTV ale prezentacji nie wybiorę w j. angielskim :D

Skoro stoi to powodzenia w rozwoju :3

Opublikowano

Ogarnęłam rzeczy z obrazków, nie mam ochoty łamać języka na niemieckim. ­Powodzenia przy starcie :)

serwer stoi, lecz ang można wybrać :)

VTlxIll.png

Opublikowano

Serwer jest dosyć ciekawy, grałem na nim dość sporo. Parę fajnych rozwiązań. Jedynym minusem jest community - jeszcze bardziej zyebane , i dziecinne niż na naszych "rodzimych" serwerach. 

7812818616.png

Ludzie dzielą się na tych co grają w metina oraz na tych co mają mózg ale nie grają w Diablo 3 Mobile :) 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...