Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[BO3] Odpala się cmd i nic więcej

mataz001

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, kupiłem dziś coda BO3 w media expert, zainstalowałem, pobrałem aktualizację, odpalam, przez chwilę pokazuje się czarny box wiersza polecenia (cmd). Potem się nic nie dzieje, na steamie pokazuje mi, że jestem w grze, sprawdzałem spójność plików gry, robiłem reinstalla. Dodam, że mam nieoryginalnego windowsa.

Opublikowano

Zrobilem formata, kupilem oryginalnego windowsa i dalej to samo.. Procesor intel i5-4570 3.20 GHz, grafika: Nvidia GeForce GTX 770, 8 GB ram. Zainstalowałem najnowsze sterowniki do karty.

Opublikowano

Podaj rozdzielczość natywną monitora. 

Sproboj zmienic rozdzielczosc monitora na nizsza i wtedy wlaczyc gre.  

Gra posiada problemy z procesorami core i5. Wiec zalezy od "szczescia" czy sie wlaczy.

Pobierz gameboostera 3.4 moze cos da.

Mi osobiscie wlaczyla sie na i3 i smiga milo...

Opublikowano

Zrobilem wszystko, dalej nic. Włączam coda z game boosterem, jest to cmd i po chwili znowu przechodzi do trybu normalnego czyli gra się nie włączyła.

Opublikowano

Poczekaj na updaty i spróbuj odpalić gre za tydzień.Są straszne problemy z tą grą,na i7 z kartą GTX980 potrafi być 10fps na najniższych detalach więc trzeba poczekać

12Z3na4w70uNWDDFCGFCG.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...