Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Tworzenie i sprzedaz skinów

emc

Rekomendowane odpowiedzi

Nowicjusz
Opublikowano

witam,

jesli taki temat juz byl to wielkie sory za powielenie

moje pytania:

jesli sam stworzylem tego skina i zostal on zaakceptowany to automatycznie go mam w ekwipunku?

tworze sobie skina, nastepnie chce go sprzedac, skin zostaje zatwierdzony, sprzedaje go - super, i teraz skoro jestem tworca tego skina to czy moge go ponownie sprzedac? czy jesli nawet go sam stworze to mam tylko jedna sztuke tego skina?

dzieki wielkie za odpowiedz! ;)

pzdr.

Opublikowano

dostajesz pamiątkowego skina (specjalnego dla twórcy) oraz pamiątkowy klucz do skrzyni w ktorej się on znalazł, nie można ich sprzedać, ale dostajesz zyski ze sprzedaży na rynku. still worth it

Nowicjusz
Opublikowano

kumam, czyli nie da sie robic swoich skinow i sprzedawac je np na opskins, a te zyski to tylko w walucie steamowej, w sensie do wykorzystania na steamie

Opublikowano

z tego co mi wiadomo to zyski dostajesz na swoje konto bankowe.

"Jeśli zgłaszasz do Warsztatu Steam przedmiot, który chcesz sprzedawać w grze, musimy zebrać od każdego autora przedmiotu informacje bankowe i podatkowe, abyśmy mogli wypłacić tobie i współautorom stosowną ilość pieniędzy zgodnie z podziałem zysków."

Opublikowano

dostajesz pamiątkowego skina (specjalnego dla twórcy) oraz pamiątkowy klucz do skrzyni w ktorej się on znalazł, nie można ich sprzedać, ale dostajesz zyski ze sprzedaży na rynku. still worth it

Skąd ta informacja?

Jak zaakceptują skin, i znajdzie się on w skrzynce nie dostajesz żadnych skinów, lecz podział zysków (jakies 5%) na swoje konto bankowe. Wiem, bo sam algis mi powiedział.

­

Moja oficjalna strona! :)

http://socketbyte.pl/ 

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...