Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Steam- Odświeżanie Rynku

BialyOrzel

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jest możliwość ustawienia w Operze żeby przedmioty dodawane na rynku się odświeżały wraz z ich dodaniem ?

Teraz muszę np. kliknąć F5/przejść na 2 strony żeby się odświeżyło i mi wszystkie ładniejsze skiny kupują ^^

Opublikowano

na chrome jest wtyczka: steam inventory helper

pod opere nie ma

To lipton 7 dni bym musiał czekać na logowenie się z nowego urządzenia..

A jest możliwość jakoś ten czas pominąć ? w sensie jakieś pliki zgrać z jednej przeglądarki do drugiej ?

Opublikowano

logujac na inna przegladarke nie ma przeciez bana na 7dni.. tylko podajesz kod z emaila

7dni dostajesz jak zalogujesz z nowego sprzetu.

Opublikowano

na chrome jest wtyczka: steam inventory helper

pod opere nie ma

Hm, używam steam inventory helper i nie zauważyłem, by sam oferty odświeżał. Też to robię na F5. Chyba, że odświeża z dużym opóźnieniem niż jak zrobisz to ręcznie lub trzeba to skonfigurować?

Opublikowano

Hm, używam steam inventory helper i nie zauważyłem, by sam oferty odświeżał. Też to robię na F5. Chyba, że odświeża z dużym opóźnieniem niż jak zrobisz to ręcznie lub trzeba to skonfigurować?

zawsze mozesz sciagnac wtyczke: Easy Auto Refresh ktora bedzie odswiezala co kilka sekund - tylko po co?

wystarczy tutaj klikac 'Reload listing' i bedzie odswiezac sie lista - szybsze od f5 bo nie odswieza strony tylko liste.

Opublikowano

logujac na inna przegladarke nie ma przeciez bana na 7dni.. tylko podajesz kod z emaila

7dni dostajesz jak zalogujesz z nowego sprzetu.

Ahm okey myślałem że jak jest kod to i trzeba czekać ;)

Na ofertach typu AK-47 czerwona linia jak klikne F5 i jest jakiś fajny to już dawno ''sprzedany''

zawsze mozesz sciagnac wtyczke: Easy Auto Refresh ktora bedzie odswiezala co kilka sekund - tylko po co?

wystarczy tutaj klikac 'Reload listing' i bedzie odswiezac sie lista - szybsze od f5 bo nie odswieza strony tylko liste.

A gdzie ja znajde ten przycisk ? ''Reload listing''

Opublikowano

Tyle handluję, a nie zauważyłem ani tego przycisku  :v  Na dole po prawej pod wykresem.
Myślałem, że chodzi o coś co pobiera automatycznie ceny non stop bez żadnego klikania.
Ale się przyda na pewno/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...