Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Landaroth

BezimiennyGamer

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

f4ea0fb31fc31eca4af72bab2bd8db597844fa67

Witaj!

Jeżeli myślisz, że to kolejny, nudny survival lub easy survival, to się mylisz. Ten serwer jest o wiele trudniejszy niż inne. Jaka jest przyjemność z posiadania całego uzbrojenia w 10 minut i bez żadnych problemów? Przejdźmy teraz do konkretów. Myślę, że łatwiej będzie to opisać w czytelnych punktach:

• U nas spotkasz wiele nowych i niebezpiecznych potworów. Niektóre mogą zostawić po sobie cenne przedmioty.
  • Radość z kopania i eksploracji jaskiń! Na naszym serwerze nie znajdziesz dropu z kamienia, tylko z rud.
  • Posiadamy system frakcji. Aby założyć swoją własną będziesz potrzebował: 100000$, miejsce na budowę bazy, smykałkę do ekonomii oraz garstkę oddanych przyjaciół. :) Stworzenie frakcji jest bardzo kosztowne więc dobrze się przygotuj, gdyż same 100000$ może nie wystarczyć.
  • Landaroth to kraina, którą rządzi handel. Na spawnie znajdują się kupcy, którzy za Tokeny sprzedają potężne przedmioty. Tokeny otrzymujesz poprzez wymianę diamentów (lub innego surowca, jeśli trwa aktualnie wydarzenie), a więc to ty decydujesz czy chcesz potężny przedmiot, czy diamenty, które wykorzystasz na własny cel.
  • Częste wydarzenia (eventy), podczas których specjalny kupiec sprzedaje unikalne przedmioty dostępne tylko podczas wydarzenia.

Jesteśmy otwarcie na pomysły, jeśli chodzi o przyszłość serwera. To właśnie społeczność kształtuje serwer oraz przyczynia się do jego rozwoju. Osobiście, to liczę na wasze opinie w komentarzach. Konstruktywna krytyka lub zasłużona pochwała, każdy komentarz jest dobry!

91b26ef8491f3a5ec9debf61db64ab56379beb94

• Wersja gry: 1.8.x
  • IP: Landaroth.ench.pl
  • Poziom trudności: Hard
  • Nether/End: Są włączone (ostrzegam, tam panuje dzicz)
  • Administracja: UnluckyBezi (plus jeszcze jedna osoba, której nick jest utrzymany w tajemnicy)
  • Częstotliwość wydarzeń: Są wtedy, kiedy jest okazja (np. Święta)
  • Strona www: http://landaroth.pl/

Życzymy miłej gry!

SSy wkrótce

Opublikowano

@topic

Serwer bardzo fajny lecz jest kilka problemow:

- Rzeczy jak enderchest lub sklep na spawnie nie dzialaja (Zablokowane)

- Brak skinow dla premium graczy

- Jesli nowy gracz wejdzie na serwer i zrobi reloga to traci wszystko w EQ. Sam tak stracilem rzeczy startowe.

Mam nadzieje ze te problemy beda naprawione bo serwer zapowiada sie fajne.

PS. jesli handel rzadzi na serwerze to fajnie by bylo jak by gracze mogli miec swoje wlasne sklepy.

Odpisujesz na moj post? Dodaj @Aintence jesli chcesz abym go zobaczyl.

4F6xoLt.jpg

Opublikowano

@razor3254

Hej! Dzięki za zgłoszenie problemów:

- Problem ze sklepem został naprawiony (po wejściu z konta bez uprawnień mogłem bez problemu sprzedawać i kupować). Pamiętaj, że musisz posiadać dokładną ilość surowca do sprzedaży. Co do enderchestów, niestety problem nadal występuję. Postaram się go naprawić dzisiaj w nocy.

- Gracze premium nie będą mieli skinów, ponieważ jest to serwer non premium. Sam posiadam premium i jest to trochę uciążliwe, ale nie wpływa to na szczęście na rozgrywkę.

- Jako nowy gracz zrobiłem reloga i nie straciłem przedmiotów. Obecnie można używać /kit start więc nawet jak stracisz przedmioty, nie będzie problemu z ich odzyskaniem.

Jeszcze raz dzięki za zgłoszenie! Miłej gry. :)

Opublikowano

W prezentacji brakuje screenów, chociaż kilku. Ich brak jest dla mnie zniechącający. Opis ponadto nie przedstawia nic konkretnego i jest nużący. Dodajcie troche dobrej jakosci screenów.

images.jpg

Opublikowano

Wow serwer jest fajny sa tylko 4- ;x

-Mala Ilosc graczy

-Frakcja kosztuje ogromnie duzo ja bym dal ze kosztuje 1000 max :D a tu jest 100000 :D 1 diax to 60

-duzo nie przetlumaczonych pluginow mam nadzieje ze juz ktos je tlumaczy

- i nie ma anty xray :/ (nie korzystam z takich rzeczy ale mam do sprawdzania serwera)

Oplaca sie grac ? bo cos czuje ze za tydzien serwer upadnie z powodu 0 graczy :)

Opublikowano

@ref

Lista zmian:

- Zmieniony został cennik sprzedaży diamentów: 1 za 60$ na 64 za 25000$.

- Naprawiono kilka błędów zgłoszonych przez Was.

Dziękujemy opinie, to dzięki nim cały czas zmieniamy serwer na lepsze! :)

Opublikowano

Serwer jest naprawde godny polecenia jest tylko male ale nie ma jeszcze was a przez mala ilosc graczy nie chce sie zabardzo grac wbijajcie bo warto!

1390404700-U112610.png

Sygnaturę wykonał SylverWolf któremu dziękuje za nią :>

Opublikowano

@ref

Duża aktualizacja!

- Pasek pragnienia (nasza postać musi pić, żeby przeżyć)

- Zdobywanie dodatkowych serduszek co 5 poziomów (maksymalnie 30)

- Automatyczne ścinanie drewna

Miłego dnia! :)

Opublikowano

Dodajcie jeszcze temperatury i metalowe zbroje i będzie można czuć się jak na pewnym niedziałającym już serwerze na R, gdzie nigdzie nie można było pójść, bo cię 35 stopni zabijało.   :lenny:  :yay:

Krótka ocena:

-> skrzynie kresu na spawnie nie działają

-> na ten moment 0 graczy

-> pusty, chłodny spawn, niezbyt ładny, przeciętny

-> 0 informacji na temat serwera w grze i tutaj, dopiero na forum możemy zobaczyć co nieco

-> brak rywalizacji

Ogólnie, gdyby nie mała ilość graczy, ten spawn, to pograłbym dłużej, ale podziękuje na razie. Warto zauważyć, że wymieniłem jedynie minusy na serwerze, sprawdźcie na własnej skórze ile jest plusów.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...