Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Klawiatura steelseries 6gv2 mechaniczna

RushAndGoToWin

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam, używam, klawiatura jak klawiatura bez żadnego szału, ale generalnie ok. Czasami gdy piszesz szybko to może ci sie zdarzyć jakiś double triple-click - czyli ze wcisniesz raz a wyskocza dwie litery.
W csie dziala w porządku,to bh sie nadaje, lekko i przyjemnie chodzi
Tyle w temacie

Opublikowano

Jak dla mnie inwestycja w klawiaturę to lekka przesada.(No chyba, że ktoś korzysta z takiej za 20 zł xD).

Owszem klawiatury mechaniczne dłużej żyją oraz są bardziej komfortowe.

Na twoim miejscu zastanowił bym się nad zakupem Razer Blakcwidow.(W sumie tutaj też zależy od twojej faworyzacji danej firmy)

Opublikowano

Jak dla mnie inwestycja w klawiaturę to lekka przesada.(No chyba, że ktoś korzysta z takiej za 20 zł xD).

Owszem klawiatury mechaniczne dłużej żyją oraz są bardziej komfortowe.

Na twoim miejscu zastanowił bym się nad zakupem Razer Blakcwidow.(W sumie tutaj też zależy od twojej faworyzacji danej firmy)

Ziomeczku, pierw mu mówisz że inwestycja w klawiaturę to przesada, a potem polecasz mu coś od Razera za 500-600 zł, który ma własne przełączniki, a nie sprawdzone Cherry? No nieźle. 

Chcesz to bierz tego SS, ale celowałbym w coś od QPADA, CMstorm.

he?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...