Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pomoc przy tworzeniu dmg / waithacka

Frosse

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam ! 

Naszla mnie dzisiaj ochota zrobienia wlasnorecznie dmg / waithacka ;) Stanalem na tym ze nie moge w folderze z gra odnalezc pliku damage albo rampage jak jest w poradnikach. Pomoglby ktos to ogarnac bo czekanie na " znawcow " ktorzy zrobia hacki jest zalosne xD 

Opublikowano

Jak moze byc folder z dmg... no chyba,ze chcesz wyciagnac na jakis serwer z jakiegos czita Rozpisz sie bardziej co z jakiego serwera chcesz.Czy sam chcesz zrobic

/niereg. sygna

Opublikowano

Soraweczka ... jestem zielony nie wiem kompletnie nic ... Chcialbym stworzyc dmg / waithacka na serwer enaris i na inne serwery ktore kiedys powstana ale aktualnie wlasnie na Enaris. W poradniku widzialem ze trzeba cos zmieniac w pliku damage albo rampage ale tego tam nie ma wiec ... Chcialbym ogarnac wszystko od 0 

Opublikowano

Angielski jasne ;) programowanie da sie ogarnac. Jezeli bedzie tutorial krok po kroku to na lajcie dam rade :) W sumie chce byc programista w przyszlosci wiec jakies podstawy sie przydadza kappa

Opublikowano

szukasz tutorialu pod którys serwer tak ? no niezle, wez to na logike, jak Ci nie pomoze ktorys z programistow z dobrym serdszkiem to nikt ci nie pomoze.

9adc2b66942ff0dffh1.gif

Serwer TerraVix [survival + PvP] IP: 188.165.22.154 Port: 8110

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...