Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Mysz do gry w CS

WhR

Rekomendowane odpowiedzi

Specjalista
Opublikowano

Witam.
Mam jakąś myszkę Lenovo za 40zł, no ale słyszałem że takie myszki są dość słabe, mam pytanie czym się różni taka myszka biurowa od "gamer'skiej" i poleci ktoś jakąś myszkę za +/- 100zł i gdzie najlepiej taki sprzęt kupić? :) Oczywiście za sensowne odpowiedzi daje "like"

Opublikowano

Polecam Bloody Blazing A9, kosztuje około 70zł, dobry sensor i fajny wygląd, dodatkowe funkcje, sam ją kupiłem i jak narazie nie żałuję. Za 100zł polecam tą myszkę+podkładkę bo sama podkładka dużo daje. Chyba że już podkładkę masz to za 100zł masz Logitech g100s, najlepsza myszka w tej cenie. Chyba gracze C9 nią grają.

Opublikowano

Myszki A4tech bloody są bardzo dobre. Sam używam V4 i jestem z niej zadowolony. Minusem może być płatny sterownik, ale w żaden sposób nie przeszkadza to w grze ;)

Opublikowano

Musiałbyś sprawdzić. Ważne żeby myszka była wygodna. Ja przesiadłem się z myszki bloody a4tech TL(?) za 110zł na jakiegoś Vanquish Tracera za 40 zł i gra mi się nawet lepiej. ;) Role nie gra cena, a myszka, dlatego polecam poczytać opinie na internecie, najlepiej od innych graczy. :)

Opublikowano

Wszystko zależy od sensora. Nie używam a4tech'ów, ale słyszałem że strasznie się u nich gubi sensor, czyli przy większych ruchach myszka nie nadąża.

Ja mam Steelseries Kana v2 - polecam. Na podkładce 20cm x 27cm sprawuje się idealnie :) To jednak jest wydatek powyżej 100 zł.

Za Twój budżet będzie dobry w/w logitech G100S

NU94p9A.gif

Wracam..

Opublikowano

Polecam ci Logitech g100s mam ją i jestem bardzo zadowolony :-) a jeśli chodzi o coś tańszego to A4tech bloody blazing A9 ma ten sam sensor co Steeseries Kiznu V3 :-D

Specjalista
Opublikowano

Dobra kupie Bloody Blazing A9 lub logitech g100s jeszcze się zastanowię i dzięki za odpowiedzi! :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...