Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

ADC - Kite

s0sna1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, jak efektywnie kite'ować przeciwnika, oraz co zrobić, żeby podczas naciskaniu przycisku A lub X nie wyskakiwało białe kółko zasięgu obok was, gdyż strasznie to utrudnia.

Opublikowano

to nie utrudnia, lecz nawet ulatwia.

ale jak bardzo chcesz to hotkeys > player movement > player movement autoattack > A

ja osobiscie mam to ustawione lecz i tak czesciej korzystam z X, pozwala to sprecyzowac dokladniej gdzie chce uderzyc, a przy 3200 DPI i wprawie jest lepiej. Kiedys gralem na A i gdy przerzucilem sei na przyslowiowy X zaczelem grac lepiej :')

Hello there.

Opublikowano

to nie utrudnia, lecz nawet ulatwia.

ale jak bardzo chcesz to hotkeys > player movement > player movement autoattack > A

ja osobiscie mam to ustawione lecz i tak czesciej korzystam z X, pozwala to sprecyzowac dokladniej gdzie chce uderzyc, a przy 3200 DPI i wprawie jest lepiej. Kiedys gralem na A i gdy przerzucilem sei na przyslowiowy X zaczelem grac lepiej :')

No, ale jak klikasz z 'iksem' to musisz jeszcze lewy przycisk dodawac do swojego orbwalku, co przy kazdym auto ataku zabiera te cwierc sekundy. Not worth imo.

Ustawiasz sobie player movement aa na A, po czym zeby efektywnie kite'owac klikasz na siebie prawym i lewym jak najblizej przeciwnika lub w przeciwnika, czesto moze to uratowac bo nawet jak nie trafisz w niego to myszką, to strzał poleci w niego, ale zawsze warto się wprawiać w tym i celować jak najbliżej przeciwnika.

Albicoolvod->Katatuki

d64cee27e8dd47f0bbd3738cee5a7cce.png

Opublikowano

Warto dodać, że zawsze możesz mieć ustawione dwa bindy. Ja przykładowo mam na a ustawione tak, że po kliknięciu "a" wyświetla mi się zasięg (Po odkliknięciu ppm znika), a do kiteowania używam shift + ppm, przy którym nie widzę tego okręgu.

giphy.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...