Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Straszny ból zębodołu

ButcherFX

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czesc, kilka dni temu miałem wyrwyany korzeń martwego zęba bolał jak deranki w cs:go

dobra wyrwali mi ulga ale nie on boli! napoczątku nie było zębodołu tylko głatka powierzchnia potym zrobiła sie dziura ale to strasznie boli

wziąłem apap ale bolało dalej bo sprintcapsy sie skończły tak sie tarzałem z 20minut na podłodze z bólu poprostu az apap nie zaczął działać?

Przez pierwsze kilka godzin nic tam nie tykałem miałem jeszcze wacik dopiero później po myciu zębów spłukałem całą jame ustną 

ktoś coś?

Opublikowano

Z takimi rzeczami nie ma co zwlekać, bo potem może być jeszcze gorzej. W wakacje odczułem parę razy mały ból zęba i olałem to, a pewnego razu po 2 miesiącach jak zaczął boleć to nie mogłem spać całą noc. ;_; Idź do dentysty, bo zdrowie jest ważne. :v

674071459604241683421.gif

Pasjonat
Opublikowano

@ButcherFX no i? od tego też jest dentysta. Swoją drogą; powiedz mamie, nie forum.

Jeśli oczekujesz na moją odpowiedź - oznacz mnie @m0u

Opublikowano

Ból dziąsła po wyrwaniu korzenia to normalna sprawa. Ja jak miałem wyrywany, to bolał mnie przez kolejne 2 miesiące.

Teraz jedynie mam przewrażliwione to miejsce i boli jak napije się czegoś zimnego.

Dentysta tłumaczył to "stanem zapalnym"

Opublikowano

Pójdź do dentysty w poniedziałek i tyle. Może ci źle ten korzeń usunął, może jakiś fragment został w dziąśle.

Ból dziąsła po wyrwaniu korzenia to normalna sprawa. Ja jak miałem wyrywany, to bolał mnie przez kolejne 2 miesiące.

Teraz jedynie mam przewrażliwione to miejsce i boli jak napije się czegoś zimnego.

Dentysta tłumaczył to "stanem zapalnym"

Mi też wyrywał z rok temu korzeń ale żeby 2 miesiące bolało? Dzień, dwa po wyrwaniu coś tam czułem ale potem już było w porządku.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...