Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zostanę Administratorem / H@ / Prawą Ręką (właściciela) / Pomysłodawcą

cichyfull2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Przedstawienie siebie.

Mam na imię Maciek i mam 18 lat. Jestem osobą dojrzałą emocjonalnie miłą, kulturalną i spokojną ( od czasu do czasu lubię sobie pożartować ).  Lubię sport, tenis ziemny i pływanie. Uwielbiam wspólne wypady ze znajomymi w miejsca takie jak góry na weekend, ścianki wspinaczkowe i kino. Od czasu do czasu lubię obejrzeć dobry film i przeczytać dobrą książkę. Afiszuje się przepysznym smakiem włoskiej kuchni a najbardziej smakuje mi risotto z kurczakiem i makaron bolognese.

Moje doświadczenie. [minecraft]

Wg mnie ogromne ze względu na to, że gram w samego minecrafta od jednych z pierwszych wersji beta. Na serwerach gram od lat. Tworzyłem wiele swoich serwerów a także pomagałem ludziom w ich tworzeniu jako pomysłodawca lub jako "prawa ręka" Właściciela. Byłem na ogromnej ilości serwerów w Administracji (typu H@ / Administratorem / Moderatorem / etc). Komendy i obsługiwanie się pluginami mam w 1 palcu tylko wiadomo, że mogło coś wypaść z głowy. Co do pluginów i komend to w miare wszystko perfecto lecz niezbyt dobrze buduję.

Moje doświadczenie. [teamspeak 3]

Moje doświadczenie także posiadam na teamspeaku i myślę, że jest bardzo dobre według mnie. Ja sam osobiście ts'ów miałem bardzo dużo np dla gildi i dla kolegów. Również pomagałem przy tworzeniu wielu serwerów teamspeak. Myślę, że wszystko potrafię niemalże w 100% lecz nie jestem pewny co do permisji lecz i tak orientuje się w nich dobrze. Lecz moją pasją na ts jest robienie rang.

Jak będę się starać pomagać?

Postaram się pomagać jak największej ilośći graczy. Bedę odpowiadać na pytania graczy, udzielać się na czacie. Skontaktować się będzie można ze mną także na teamspeku gdzie będę dostępny przez większość czasu. Postaram się by rozgrywka dla graczy była przyjemna i urozmaicona po przez robione przeze mnie eventy (jeżeli dostanę zgodę na zrobienie go). I w dodatku nie zamierzam faworyzować żadnego z graczy jak Administracja na wielu serwerach. Swoją aktywność będę także wykazywał na forum, na którym będę spędzał dużo czasu, ponieważ w każdej chwili będę mógł wejść z telefonu.

Czego oczekuję?

• Zgranego zespołu
  • Dobrego kontaktu z resztą zespołu
  • Przede wszystkim porządnego serwera ( nie jakiś dwudziesto slotowiec )

Kim mogę zostać?

• "Prawą ręką" Właściciela ( coś ala wspólnik / współpraca nad serwerem )
  • Head Adminem
  • Administratorem
  • Moderatorem
  • Pomysłodawcą
  • Lub Administratorem TeamSpeaka

Kontakt ze mną:

• GG ( 56293244 )
  • Skype ( xkrakerss )
  • 5 tygodni później...
Opublikowano

Temat zostaje przeniesiony do kosza po miesiącu nieaktywności.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...