Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Opłaca się zaczynać?

Sebekxz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1. O postacie nie jest ciężko, tylko długo to trwa. Poza tym, masz darmową rotację 5 postaci.

2. Exp leci łatwo, zwłaszcza, kiedy grasz z przyjacielem (wtedy masz bonus do XP). Ciężko jest jedynie wylevelować postacie od 10 lvl wzwyż, trochę to trwa.

3. Dużo.

ㅈㅈ.

Opublikowano

1. jest latwo zanim wbijsz 30 lvl konta [ mozliwosc grania rankedów ]to mozna miec te wymagane 10 postaci na spokojnie

2. tak jak up jak grasz w party leci BARDZO szybko

3. duzo według ostatnich statystyk gra dużo wiecej niz w smite wiec źle nie jest

a czy ogolnie warto ? ehhhh WARTO jest to gra od blizaa wiec nie upadnie maja dobra reklame i dobry esport oraz sama gra jest dobra bo nie jest kopia lola czy doty tylko ma swoj uniwersalny styl i pomysl na gre. w ciagu 2 miesiecy wejdzie tyle nowosci co w innych moba zajelo by to rok czasu w koncu to blizard robia dobre rzeczy w ktrotkim czasie. WARTO

76561198013232167.png

Opublikowano

Postacie nie są mega ciężkie do zebrania, ale no zajmuje to trochę czasu, bo ten gold nie leci jakoś specjalnie jak już wbijesz 40 lvl, więc jest to takie nudne i jakieś nieprzemyślane.

Exp aka wbijanie lvl na koncie to jest chwila. Na upartego ze 3 dni i masz 40.

No ta, dużo osób gra. :v 

Opublikowano

Postacie nie są mega ciężkie do zebrania, ale no zajmuje to trochę czasu, bo ten gold nie leci jakoś specjalnie jak już wbijesz 40 lvl, więc jest to takie nudne i jakieś nieprzemyślane.

Exp aka wbijanie lvl na koncie to jest chwila. Na upartego ze 3 dni i masz 40.

No ta, dużo osób gra. :v

"Nudne i jakieś nieprzemyślane", uważasz że system lola jest ciekawy i przemyślany? Czy może systemy innych MOBa? Codziennie dostajesz questa, który może ci dać nawet 800 golda, poza tym do hotsa nawet jak masz okres gdzie strasznie nie chce ci się grać to sprytny Blizzard i tak cię tu zwabi żebyś nie marnował daily złota, przez niewykonanie questów... Nie mam pojęcia co jest tu nudne i nieprzemyślane, dla mnie osobiście jest to motywacja żeby kliknąć "Gotów" ;)

+ Jeżeli pomogłem                                    :-]

Jeżeli chcesz się skontaktować zapraszam ts3 : 178.33.168.235:10113

Opublikowano

gra na samym starcie przypadla mi do gusty lecz po niektorych aktualizacjach wracałem teraz znow gram wiec rowniez i Tobie polecam zaczac gre :)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Gra dużo osób, do zbierania postaci po wbiciu 40 lvl polecam metode lvl kazdej postaci do 5 lvl (dostajemy za kazda 500 golda) po takim "procederze" jesli przyfarcily nam sie rotacje mozemy kupic razem z robionymi codziennie questami (przy odrobinie farta mozemy grac tylko raz na 1 dni i wszykie 3 dq zrobimy) mozna spokojnie z 15 postaci kupic. osoby ktore juz graja troche w ta gre (thewilq for example) nazbieraly chyba wszystkie postaci nie wydajac ani $ (srednio nowa wychodzi co msc) wiec tak. warto w hotsa grac i dla mnie jest duzo lepszy od lola z powodu swojej nieprzewidywalnosci

• 7 miesięcy temu...
Opublikowano

Gra sporo osób, choć mogłoby więcej :), jak nie wydajesz złota na cokolwiek szybko to można uzbierać i kupić swoje upodobane postacie. za każdy 5 lvl danej postaci dostajesz 500 złota a za 9 750 złota , powodzenia :D

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Moim zdaniem, jak każda gra moba przechodzi monotonnie. Po jakimś czasie jak już coś zdobędziesz co sobie postanowiłeś, zaczynasz się tym nudzić. Znam duża ilość znajomych która na początku cały czas siedziała na owej grze. Jednak teraz nawet nie myślą o powrocie do niej.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...