Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ludzie i kultura :)

cola!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko. Jakoś tak mnie natchnęło żeby założyć temat o ludziach i kulturze w cs go. 

Jakie macie swoje doświadczenia? Ja raz grając sobie na uproszczonym (bo lubię pograć sobie na noobków :D) spotkałem jakiegoś gówniarza który zupełnie bez powodu zaczął wyzywać młodszego chłopaka (po głosie wnioskowałem że miał około 10 lat) tak że uszy więdły. Wyzywanie od kurv huyów, że posuwał siostrę, matka żre gówno to było nic przy tym co on mówił. Wjeżdzał na całą rodzinę i jego samego. Nagle odezwała się jego matka a on po niej pojechał jakby nigdy nic. Reszta moich przypadków to było normalne wyzywanie bo poprostu człowiek się denerwował gdy przegrywał. No i oczywiście rosyjskie dzieci które obojętnie od rangi (mam DMG) są wszędzie i napierdalają po suka blyadzku pomimo tego że ich prosisz ale oni mają cie głęboko w dupie (ciekawi mnie czy oni tam wogóle się uczą angielskiego)

Opublikowano

Siemanko. Jakoś tak mnie natchnęło żeby założyć temat o ludziach i kulturze w cs go. 

Jakie macie swoje doświadczenia? Ja raz grając sobie na uproszczonym (bo lubię pograć sobie na noobków :D) spotkałem jakiegoś gówniarza który zupełnie bez powodu zaczął wyzywać młodszego chłopaka (po głosie wnioskowałem że miał około 10 lat) tak że uszy więdły. Wyzywanie od kurv huyów, że posuwał siostrę, matka żre g****o to było nic przy tym co on mówił. Wjeżdzał na całą rodzinę i jego samego. Nagle odezwała się jego matka a on po niej pojechał jakby nigdy nic.

Ahhh wmawianie ludziom coś co widziało się na yt a nie na serwerze :/

@topic wczoraj grałem na overpassie jakiś 3 zj**** darło tak ryj że nawet nie słyszałem jak ktoś z scara strzelał Kappa. Strzeliłem ace w pistoletówce a oni wszyscy drą morde cheater cheater turn off hax ;-; Jak przegra się z ruskami runde to jest gut ja gut najsss, a jak przegramy to suke blejd idi na hui

Opublikowano

im nawet włosy na jajkach nie zaczęły rosnąć a już tyle osób " posuwali " 

wg mnie takie osoby powinno się mutować bo jeżeli coś odpowiesz takiemu dziecku to będzie on wiedział że ktoś go słucha i cały czas będzie napierdalał, dlatego jestem za aborcją do 18 roku życia 

Opublikowano

@topic wczoraj grałem na overpassie jakiś 3 zj**** darło tak ryj że nawet nie słyszałem jak ktoś z scara strzelał Kappa. Strzeliłem ace w pistoletówce a oni wszyscy drą morde cheater cheater turn off hax ;-; Jak przegra się z ruskami runde to jest gut ja gut najsss, a jak przegramy to suke blejd idi na hui

Chciałeś powiedzieć, jak WYGRA się z ruskami runde to nice fucking my the best friend i love you suck you dick a jak PRZEGRA to cyka blyat reported fucking kid go to school idiot pidar matka.

https://gyazo.com/fda5cdba015589562e3ae6f91d845bc0

xD xD xD

TOP1 FIGHTER MPC

https://embed.gyazo.com/e7d06a14193aec972bb7a82e59041e87.png

Opublikowano

Wiem o który film ci chodzi tyle że to było na inferno anie na mirage

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...