Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z czcionką

miliord21

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć,

Miałem zamiar powrócić do lola, lecz po ściągnięciu gry i ropoczęciu pierwszej rozgrywki po przerwie zauważyłem, że cyfry Czasu gry, statystyk (mam na myśli ilości ad/ap/pen/attack speedu itd) jak i zabójstw, zgonów i asyst jest rozmazana. Nie widać prawie nic, no chyba, że się wpatrze jak głupi to po 5sek cos zobacze.

Czcionka jest rozmazana, nie ma "obramówki" przez co nic nie widać :D

Dodam, że gdy grałem wcześniej - nie tak dawno, może 3miesiące temu? (Skończyłem krótko przed wprowadzeniem nowego HUD) - wszystko było ok.

Posiadam dość starego lapka (wyciąga 90fps+ gdy nic sie za bardzo na monitorze nie dzieje), więc może wina karty graficznej? Da sie to naprawić? Coś tam próbowałem pomajstrować z rozdzielczością ale nie pomogło.

Opublikowano

A oprócz rozdzielczości próbowałeś zmienić jakość efektów? Spróbuj także pokombinować z sterownikami graficznymi, możliwe, że wyszły jakieś aktualizacje.

Opublikowano

Próbowałem na b.wysokich jak i b.niskich - nie było różnicy. Wszystko zaktualizowane :/

Trochę dziwne. Jeżeli korzystasz z polskiej wersji językowej to zmień na angielską, tam jest inna czcionka - może to coś zmieni. Jeżeli nie, to pozostaje jeszcze reinstal/repair, niestety.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...