Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nowa karta AIM SC8000 i buczenie w sluchawkach

woody1991

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No właśnie nie mam takiej możliwości ale z tego co wyczytałem nie tylko ja mam taki problem inni tez maja tak ze w grach buczy i nie mogą z tym nic zrobić dlatego chyba jestem skłonny oddać do zwrotu ta kartę i kupić Xonara DG.

Opublikowano

No właśnie nie mam takiej możliwości ale z tego co wyczytałem nie tylko ja mam taki problem inni tez maja tak ze w grach buczy i nie mogą z tym nic zrobić dlatego chyba jestem skłonny oddać do zwrotu ta kartę i kupić Xonara DG.

Wejdz w program od karty następnie  efekt i odznacz opcje More options.Mam tą samą karte i all działa na niej wyśmienicie ;d.

Opublikowano

Wejdz w program od karty następnie  efekt i odznacz opcje More options.Mam tą samą karte i all działa na niej wyśmienicie ;d.

Niestety to nie pomogło chyba faktycznie pozostaje mi kupić kartę zewnętrzna bo na każdej wewnętrznej będę miał tak samo.

Pytanie czy opłaca się kupić kartę zewnętrzną Czy zostac moją zintegrowaną Realtek ALC887?

Generalnie to chodzi mi do gier kartę pod słuchawki Hyperx Cloud.

Opublikowano

Niestety to nie pomogło chyba faktycznie pozostaje mi kupić kartę zewnętrzna bo na każdej wewnętrznej będę miał tak samo.

Pytanie czy opłaca się kupić kartę zewnętrzną Czy zostac moją zintegrowaną Realtek ALC887?

Generalnie to chodzi mi do gier kartę pod słuchawki Hyperx Cloud.

Mam te same słuchawki i tą samą karte dzwiękową i all chodzi wysmienicie tak jak pisałem , musisz ją podpiąć pod inny komputer i sprawdzić czy nie jest uszkodzona czy cos.

Opublikowano

Mam te same słuchawki i tą samą karte dzwiękową i all chodzi wysmienicie tak jak pisałem , musisz ją podpiąć pod inny komputer i sprawdzić czy nie jest uszkodzona czy cos.

Właśnie nie mam możliwości jak sprawdzić.

Pewnie twój slot do karty dźwiękowej nie jest tak blisko jak u mnie do karty graficznej

Opublikowano

Właśnie nie mam możliwości jak sprawdzić.

Pewnie twój slot do karty dźwiękowej nie jest tak blisko jak u mnie do karty graficznej

Jest jakies 3 cm max za kartą graficzną ;p 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...