Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Sprzęt do CS:GO

Troll`

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

­Siemanko! W ostatnich dniach zmodernizowałem sobie komputer pod gry, śmiga idealnie, lecz mam problem z doborem dobrego sprzętu pod CS:GO.

W czym rzecz?? Mianowicie w słuchawkach, klawiaturze i myszce.

Nie posiadam zbyt dużych funduszów na te przedmioty, lecz chciałbym wydać max:

1. SŁUCHAWKI - max 70 zł

2. KLAWIATURA - max 50 zł

3. MYSZKA - max 80 zł

Wiem, że nie są to wygórowane ceny, lecz na pewno są wyborne sprzęty do CS:GO, typowo pod gaming w tym przedziale Cenowym.

Z góry dziękuje i pozdrawiam.

77512f97859e.jpg

Opublikowano

Nie kieruj się wyglądem słuchawek. Zaproponowane wyżej to jedyna sensowna opcja w tym budżecie, myszkę weź zupełnie inną - logitech g100s, a co do klawiatury to wybierz się do sklepu i kieruj się wygodą i solidnością, bo w tej cenie każdą będzie taka sama

i5 4460 - Gigabyte GTX 970 4GB - SSD Transcend 370 128GB - GoodRam 2x4GB 1600MHz CL9 - ASRock H81M-VG4 R2.0 - Chieftec 450W - Zalman T3

Zowie EC1-A - Zowie G-SR - Razer BlackWidow 2014 Tournament Edition - HyperX Cloud 1 - Audiotrak Prodigy Cube - LG 24GM77 144Hz

Opublikowano

Nie kieruj się wyglądem słuchawek. Zaproponowane wyżej to jedyna sensowna opcja w tym budżecie, myszkę weź zupełnie inną - logitech g100s, a co do klawiatury to wybierz się do sklepu i kieruj się wygodą i solidnością, bo w tej cenie każdą będzie taka sama

Budżet nie wiem czy wiesz co to jest ale ok. Ja przekroczyłem o może 20/30zł a tak to z tym co podałem tylko g100s to wychodzi: 240zł :) Tych co podałeś nie bierz. A co do myszki obie są dobre jak wolisz przyciski po boku to weź a9

Opublikowano

moim zdaniem powinnienes kupić np słuchawki natec genesis kosztują one 50 zl w mediaexpert klawiature jakąś tańszą do 40 zl a w myszke zainwestować więcej ponieważ jest najważniejsza, polecał bym ci steelseries rival 100 kosztuje ona 150 zl w media expert ale jesli nie masz funduszy to kup sobie logitecha g100s kosztuje ona 100 zl też jest dobra, nawet tam kilku progejmerow na niej gra ;]

Opublikowano

Logitech g100s na allegro po ~75zł nówki znajdziesz, słuchawki ok, a klawę wybierz jaką chcesz, w tej cenie każda membrana będzie taka sama

i5 4460 - Gigabyte GTX 970 4GB - SSD Transcend 370 128GB - GoodRam 2x4GB 1600MHz CL9 - ASRock H81M-VG4 R2.0 - Chieftec 450W - Zalman T3

Zowie EC1-A - Zowie G-SR - Razer BlackWidow 2014 Tournament Edition - HyperX Cloud 1 - Audiotrak Prodigy Cube - LG 24GM77 144Hz

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...