Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Powiedzcie czy to jest naprawdę tak ułomne? czy mi się wydaje

TovVex

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witaj, drogi Czytelniku zapewne domyślasz się o czym mówię, prawda?

A wię zacznę od wstępu.

Pewnego dnia gram na serwerze społeczności, i jakiś typek wchodzi (zaczyna przeklinać i wyzywać, ja z kolegą próbowaliśmy jego uspokojić ponieważ na serwerze byli młodzi użytkownicy) 

A po jakimś czasie na nowej mapce, napisał do mnie czy chcę 1 versus 1 ? ja powiedziałem że chętnie bo dawno nie grałem 1 na 1.

wię wychodze z serwera i stworzyłem już pokój i piszę do niego "to wbijasz ?" on nic nie odpisuje, po jakimś czasie jego kolega zakłada pokój i mnie zapraszają.

Gramy, Gramy. wynik był 3-3 i jego kolega wyszedł bo mówiłem żeby nie podpowiadał mu a najlepiej wyszedł. (nie wiedziałem że jest on założycielem pokoju)

I piszę do niego że przegrał bo serwer padł. A on do mnie, cytuję , albo nie skopiuję i dam tu naszą rozmowę

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Tekst zaznaczony oto takim kolorem "zielony" jest to tekst pisany przezemnie.

Tekst zaznaczony oto takim kolorem "czerwony" jest to tekst tego (Pana? / Dziecka? sam nie wiem)

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
16:51 - Hyp3r: Wygralem
16:51 - Hyp3r: Pff...
16:51 - RavenT3: aha
16:51 - Hyp3r: Izi
16:51 - RavenT3: aha? niby dlaczego izi?
16:51 - RavenT3: serwer padł przecież
16:51 - Hyp3r: No chciales zeby wyszedl
16:51 - Hyp3r: To wygralem walkowerem
16:52 - RavenT3: hahahahha
16:52 - Hyp3r: Kazales mu wyjjsc
16:52 - RavenT3: Nie kazałem tylko powiedziałem. Ponieważ Ci podpowiadał
16:52 - RavenT3: dobra, wygrałem
16:52 - RavenT3: nara
16:52 - Hyp3r: haha

Piszcie komentarze! co o tym myślicie.

Z miłą chęcią pomogę.

dc.eterniacraft.pl

dcb4f296b85e4dba245861bbfa30655a.gif

Opublikowano

Urzekające historia, myślę, że nada się do tych śmiesznych historyjek z "Chwili dla Ciebie"

i5 4460 - Gigabyte GTX 970 4GB - SSD Transcend 370 128GB - GoodRam 2x4GB 1600MHz CL9 - ASRock H81M-VG4 R2.0 - Chieftec 450W - Zalman T3

Zowie EC1-A - Zowie G-SR - Razer BlackWidow 2014 Tournament Edition - HyperX Cloud 1 - Audiotrak Prodigy Cube - LG 24GM77 144Hz

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...