Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Skrypt na rozsyłanie wiadomości.

SirMatek9877

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Ostatnio zająłem się tworzeniem dodatku do margonem. Ma być to dodatek rozsyłający wiadomości o znalezionych przez osoby, które mają ten dodatek zainstalowanny herosach. Już zrobiłem alert, w którym dodatek się pyta czy zawołać kolegów, ale mam pewien problem.

{
_g('chat&c=' + esc('@Grappus Heros ' + b[j].nick + ' ('  + b[j].lvl + 'lvl) ' +' w ' + map.name + ' - ' + '(' + b[j].x + ',' + b[j].y + ')'
  ))
},

Mogę napisać to tylko raz bo jak zrobię coś takiego:

{
_g('chat&c=' + esc('@Grappus Heros ' + b[j].nick + ' ('  + b[j].lvl + 'lvl) ' +' w ' + map.name + ' - ' + '(' + b[j].x + ',' + b[j].y + ')'
  ))
},
{
_g('chat&c=' + esc('@Sir_Matek Heros ' + b[j].nick + ' ('  + b[j].lvl + 'lvl) ' +' w ' + map.name + ' - ' + '(' + b[j].x + ',' + b[j].y + ')'
  ))
},

To już nie działa. Dodatek wysyła wiadomośc tylko do osoby, która jest pierwsza na liście. Dołożę, że w pisaniu dodatków  w javascript jestem nowy i dopiero się uczę. Proszę o pomoc, pozdrawiam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...