Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytania dot. operacji BloodHound

`Kucyk

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam pytanie, czy opłaca się kupić operację bloodhound? Doładowałem 5 euro niedawno i jakoś tak naszła mnie chęć na kupno jej, proszę o opisanie jej o co mniej wiecej chodzi i kiedy ją kupować, bo teraz jest za 3 euro, a kilka dni temu widzialem po 1,50. Ogólnie informacje dotyczące tej operacji i co mozna z niej dostac, dam repki. :D :D

Pomogłem? Możesz odwdzięczyć się Lajkiem. Będę wiedział, że moja pomoc Ci się przydała. 

Masz problem? Śmiało pisz PW albo na GG 50433085 - Postaram się pomóc.

Aha, zapomniałem dodać, że kucyki są fajne. <3

Opublikowano

Co kurde? XDD to dobrze ze nie kupilem jej :P

Pomogłem? Możesz odwdzięczyć się Lajkiem. Będę wiedział, że moja pomoc Ci się przydała. 

Opublikowano

^ale domyslam sie ze jej cena bedzie kalkulowala wyzej niz 5 euro? :P

Opublikowano

^ale domyslam sie ze jej cena bedzie kalkulowala wyzej niz 5 euro? :P

Bloodhound przy wyjściu kosztowała 5.50€ (albo coś koło tego), podejrzewam, że za następną też będziemy musieli zapłacić +/- tyle. 

Opublikowano

Grudzień/listopad będzie nowa operacja prawdopodobnie. Pewnie będzie kosztować tyle samo co tamte czyli 5.59 euro.

Zawsze w ostatnim miesiącu operacji jest przecena jej do 2 coś euro.

Na twoim miejscu kupiłbym jakiegoś fajnego skina, którego cena nie spadnie i pograłbym/powymieniałbym  do momentu nowej operacji.

MAL

Uwielbiam "znawców" , którzy nakładają swój styl gry innym. Każdy ma własny styl i upodobania... Trzeba je tylko odkryć.

Opublikowano

Dziękuje mordeczki za opdowiedzi, mozna zamknac.

Opublikowano

Przy nowej operacji będziesz miał możliwość uzyskania złotego żetonu dzięki wykonywaniu określonych misji( za których wykonanie dostajesz dodatkowy exp) oraz drop itemów z lepszych kolekcji + skrzynek z nowych operacji. Dropiąc skrzynke w pierwszym dniu operacji zwraca Ci się ona na stracie i jesteś +- 5 euro do przodu ogółem bardzo się opłaca bloodhound była moją pierwszą kupiłem ją w promocji i nie dosyć że się zwróciła w miare szybko to mam na + teca toksyka wartego 4 € oraz złotą odznakę. A to i tak słaby drop w porównaniu do reszty.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...