Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[MarienWar] Cheaty w grze?

Dyzmoreg

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dziś grając sobie na MarienWarze natknąłem się na dwóch cheaterów, tu nasuwa się moje pytanie. Są jakieś cheaty? Jeśli tak jakoś pobrać się da, wujek google nie pomaga. ;d

.

Opublikowano

Dziś grając sobie na MarienWarze natknąłem się na dwóch cheaterów, tu nasuwa się moje pytanie. Są jakieś cheaty?

Nic dziwnego, poziom zabezpieczeń tego serwera i klienta gry błaga o pomstę do nieba. Jak będę miał czas, to mogę nawet udostępnić edytowaną przeze mnie dllkę, z której usunąłem sumy kontrolne (CRC). Pozwala to, chociażby na dowolne modyfikowanie pliku items.bin. :v  

Opublikowano

@Versis o kurcze na marienwar jest 35 online osób.Ciekawe ile z tych osób to gm'y :D

@Leeuw o dziwo, tylko trzy osoby stanowią zespół. Reszta, to gracze.

Odnośnie tematu - zapomniałem wspomnieć. Przypuszczam, iż z tą wersją exeka, który jest wykorzystywany w ich kliencie gry, powinien zadziałać chociażby któryś, z nieco starszych hooków od Sirosixa. Popróbuj, może znajdziesz ten właściwy. ;)

Opublikowano

Nic dziwnego, poziom zabezpieczeń tego serwera i klienta gry błaga o pomstę do nieba. Jak będę miał czas, to mogę nawet udostępnić edytowaną przeze mnie dllkę, z które usunąłem sumy kontrolne (CRC). Pozwala to, chociażby na dowolne modyfikowanie pliku items.bin. :v  

Oszczędź jeden jedyny server, na którym można pograć wieczorami. Wystarczy mi, że jakieś dzieci płaczą i wyzywają od "szmaty", "dziwki", "pojeba", "hacka" i wiele wiele innych, jak na gimbaze przystało żenujących rzeczy. Nie wspominając o tym, że każdy słabszy gracz, ma jakiś nie znany mi patent na wykrywanie gps'a, (według którego 50% ludzi posiada go.)

Więc proszę Cię nie rób z kupy gówna :D

Opublikowano

No i będziesz miał +50 do szybkości, albo wytrzymałości, ta? :D Na jedno wyjdzie. W sumie może to i racja, że warrock jest już zapomniany, ale są jeszcze ludzie, co by chcieli fairplay'u :P

Opublikowano

Pff, wydają kasę na pliki serwerowe, bo sami nie umieją i nawet serwer w żaden sposób niezabezpieczony xD? Beka z nich w luj.

Przecież to zaraz upadnie, albo poleci kasa na łatkę, która da coś na kilka dni :v

@Rolnik

a ultimate war to chyba jeszcze działa, wiec nei taki jedyny.

@Versis

Pozbadz sie exmoda jak ja bo az oczy bolą xDDD

MAL

Uwielbiam "znawców" , którzy nakładają swój styl gry innym. Każdy ma własny styl i upodobania... Trzeba je tylko odkryć.

Opublikowano

Pff, wydają kasę na pliki serwerowe, bo sami nie umieją i nawet serwer w żaden sposób niezabezpieczony xD? Beka z nich w luj.

Przecież to zaraz upadnie, albo poleci kasa na łatkę, która da coś na kilka dni :v

@Rolnik

a ultimate war to chyba jeszcze działa, wiec nei taki jedyny.

@Versis

Pozbadz sie exmoda jak ja bo az oczy bolą xDDD

ultimate zamkneli   geniuszu  B)

Opublikowano

To jak w końcu, istnieje coś udostępnionego publicznie, lub ktokolwiek potrafi udostępnić coś na ten moment? :)

@Edit

@Leeuw o dziwo, tylko trzy osoby stanowią zespół. Reszta, to gracze.

Odnośnie tematu - zapomniałem wspomnieć. Przypuszczam, iż z tą wersją exeka, który jest wykorzystywany w ich kliencie gry, powinien zadziałać chociażby któryś, z nieco starszych hooków od Sirosixa. Popróbuj, może znajdziesz ten właściwy.  ;)

Próbowałem - nie da się, każdemu z tych cheatów wygasł download. ;//

.

Opublikowano

Nope.

Tylko Kasma aka @Versis ma tą dll, którą można się pobawić.

MAL

Uwielbiam "znawców" , którzy nakładają swój styl gry innym. Każdy ma własny styl i upodobania... Trzeba je tylko odkryć.

Opublikowano

Kasma zanim odpisze na pw to miną lata jak nie lepiej ;P

Wiem, też już pisałem, ale z tego co widzę - to przegląda temat, bo lajkuje jakieś tam posty. :D

.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...