Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zmiana email'a

BuBusio

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, zapomniałem danych do konta email i chcę go przepisać na nowy, ponieważ teraz chcę zmienić hasło, a można powiedzieć, że w sumie nie mam żadnej kontroli nad kontem. Pisałem do rito o zmianę emaila, wysłali mi serię pytań, odpowiedziałem, pierwsze skiny postacie ple lle, po dwóch próbach za każdym razem odpisali mi, że nie wiedzą czy jestem właścicielem i nie przepisza mi tego adresu :D wysyłałem ticketa na ten zapomniany email, że nie pamiętam hasła i czy mogliby zmienić mi go na inny. 4 dni i nic...co mogę jeszcze zrobić żeby zmienić ten cholerny email?

Opublikowano

Nie zrozum riotu źle. Odzyskując konto są dwie strony medalu. Pierwsza to zwykłe odzyskanie hasła a druga to sprzedanie konta i potem ozdyskanie go bo masz wszystkie dane i riot wie o takiej sytuacji. Gdyby nikt tego wcześniej nie wymyślił, prawdopodobnie już byś odzyskał konto. A co do e maila to nie wiem... musisz mieć mocne dowody, np. Gdybyź nagrywał na youtubie swoje mecze to bez problemu byś odzyskał konto bo wystarczy że będzie widoczny twój nick i riot do cb napisze a ty im odpiszesz i sprawa udowodniona. Ale tak po za tym to chyba nic nie możesz zrobić. Riot po prostu nie ma pewności czy nie chcesz komuś ukraść konta. Podziękuj cwaniactwie innych graczy.

Opublikowano

Wiesz, aktualnie w niczym mi to nie przeszkadza, ale jeżeli będę chciał sprzedać konto, to wtedy pidziec...a co do pytania, czytałem gdzieś, żeby wysłać im numery PSC. Co najśmieszniejsze, te pytanie jest strasznie idiotyczne.

Opublikowano

Nie ma innej możliwości zmiany emaila niż ta poprzez stronę lub właśnie support, który w tej sytuacji odmówił Ci takich działań, ponieważ widocznie coś im się nie zgadzało (prawdopodobnie odpowiedziałeś źle na pytania). Jeżeli chodzi o kody PSC użyte do zakupu wirtualnej waluty, to jest to jedno z pytań, które zazwyczaj pojawia się w ich odpowiedziach.

Opublikowano

Wiadomo, że trochę ciężko, ale możesz im również podesłać np. numery telefonów z których kupowałeś RP, czy kody PSC. Jest wiele możliwości, ale jeśli już teraz Ci odmówili to tak jak wspomniałem wcześniej - naprawdę ciężko będzie to zrobić.

Jednak to żadna strata jeżeli nie masz zamiaru sprzedawać konta ;)

Opublikowano

Takie procedury mają, jest dużo skradzionych kont na których można by było ukraść i email gdyby nie właśnie ta przeszkoda. Najlepszym dowodem, że to twoje konto jest podanie dowodu kupna RP, nr telefonu z którego kupujesz, kod PSC czy konto Paypal.

Albicoolvod->Katatuki

d64cee27e8dd47f0bbd3738cee5a7cce.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...