Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Lagi podczas wymiany ognia itd.

jumcyk

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ehh...źle napisałem więc poprawię to.Chodzi o to,że gdy gram z 1-2 minuty to wszystko jest ok potem zaczynają się lagi.Te lagi to m.in. lagi podczas chodzenia oraz lagi podczas poruszania celownikiem.

Nie ważne czy to na najniższych ustawieniach czy na najwyższych cały czas jest to samo.Próbowałem reinstall steam oraz cs:go,sprawdzanie spójności plików,jak już pisałem to ustawienia rozdzielczości i przeróżne komendy oraz programy,ale nic nie pomaga.Ping mam cały czas po 20-30,a fps po 120-150 więc to nie w tym problem.

Komputer: ACPI x64-based PC

Karta graficzna: NVIDIA GeForce GTS 450

Procesor: AMD Phenom II X4 955 Processor

RAM: 8GB

Proszę o szybką pomoc :c

Opublikowano

Kompa mam prawie identycznego jak ty i z własnej rozgrywki wiem że to nie wina sprzętu. Jeśli coś to sprawdź ile masz utraconych/zgubionych klatek podczas zwykłej rozgrywki, jest na to komenda co otwiera małą tabelke. Jeśli wszystko będzie ok to sprawdź pingi na różnych serwerach csgo.

nfsw_CEZARS9.png
Opublikowano

Aha "net_graph 1" tak ?

No to mam tą tabelkę i co dalej ? Coś mam napisać tutaj jakie informacje się znajdują w tej tabelce ?

Opublikowano

Fps:100-130

var:8.5 ms

ping:50 ms

loss:0%

choke:0%

tick:64.0

sv:min. 5.0 max 12.0 

+- 1.4 ms

var: min. 0.010 max. 0.020

Wszystko co tutaj jest napisane znajduje się w mojej tabelce.

Zauważyłem,że te lagi powstają gdy jest dużo osób na serwerze lub na deathmatch.Na turniejach 5 vs 5 gra jest z lekkimi lagami,ale gdy wchodzę na serwer lub na deathmatch 10+ to zaczyna się lagować.Pierwsze 15 sec jest dobrze a potem gdy dochodzi do strzelaniny gra się już laguje.

Opublikowano

Możliwe, że musisz kupić karte sieciową, gdyż mój kolega miał podobny problem (ping ok ale lagi były). Kupił kartę sieciową i wszystko git było. Jeszcze jedno pytanie grasz przez WiFi (kartę) czy przez kabel ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...