Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[CoD]Buffor overrun detected - jak naprawić?

milkaa12

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Zainstalowałam sobie Cod1, ale nie działa mi, bo wyskakuje taki komunikat ( zdj zamieszczam w załączniku). 

Dodam, że mam win8 i zintegrowaną kartę graficzną. 

Czy mógłby mi ktoś pomóc? :)

post-1446959-0-66584200-1446746027.jpg

Opublikowano

Reinstall gry jeśli nie pomoże zainstaluj biblioteke c++ z internetu.Cod1 na 8 powienien odpalić ale niektórzy mają problemy.

12Z3na4w70uNWDDFCGFCG.gif

Opublikowano

Nie możesz zainstalowac ponieważ instalator już wykrył tą biblioteke wieć usuń ją i zainstaluj na nowo.I ustaw zgodność z windows xp tak jak kolego u góry napisał

Opublikowano

Panel sterowania --> Dodawanie lub usuwanie programu

Lub jeżeli posiadasz program Cclener to wchodzisz w Narzędzia --> Odinstaluj programy

Szukasz tam daną bibliotekę i usuwasz. 

Opublikowano

Przy instalacji coda tam ci się wyświetla co to za biblioteka.Z tego co pamiętam to 2005 jeśli mnie pamięć nie myli

Opublikowano

Hello! I noticed that many people here have problem with annoying bug at starting game the error appears. I had that bug too but somewhere i watched a video how to solve it and it works! So i hope i'll help those who have this bug smile.gif

1. You need to download atioglxx.dll file (Link: http://www.dll-files.com/dllindex/dl...shtml?atioglxx)

2. When you have the file then copy it to your game folder (folder where you have exe file) In most cases: C/Program Files/Call of Duty <-- Copy it there

3. Try to run game

I hope it helps smile.gif

Spróbuj tego. Jeżeli to nie pomoże to jak czytałem o tym błędzie w internecie, to może być wina sterowników do karty graficznej.

Musisz pobrać plik .dll z linku i wrzucić go do folderu CoD.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...