Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

33% bug, i lagi

Piecu.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Gdy patchuje mi sie LOL, mam 33%, ostatnio sprawdziło mi 30k plików i nadal było skurwiałe 33%.

Dobra, zrobiłem cośtam co w internetach kazali i pobierało mi sie to godzinami i miałem 70%.

Teraz znowu skanuje mi pliki i mam te 33%

co zrobić?

Reinstal nie wchodzi w gre.

tumblr_nkcalyLwew1r9spw1o1_500.gif

Opublikowano

Może po prostu czekaj? Niektórzy mają tak, że czekają 5h, a niektórzy 20 minut. Skoro 30k plików Ci sprawdziło to daj mu sprawdzić ile chce  :lenny:

Opublikowano

Może po prostu czekaj? Niektórzy mają tak, że czekają 5h, a niektórzy 20 minut. Skoro 30k plików Ci sprawdziło to daj mu sprawdzić ile chce  :lenny:

Przecież napisałem, że jest to bug

iWKad22.jpg

Opublikowano

Jezu, było już setki takich tematów w tym dziale.. U niektórych trwa to czasami dłużej, nawet kilka godzin. Wystarczy poczekać, gdyż oprócz pobierania pliki są jeszcze wypakowywane/zamieniane.

Opublikowano

Pewnie masz LoL'a z pendrive lub innego - przenośnego urządzenia. Jeśli to tak, to może być również kłopotem i wydłuża czas oczekiwania na instalacje aktualizacji o długi czas.

Nigdy nie wyłączaj patchera, kiedy np. stoi w miejscu, patchuje czy cokolwiek innego, ponieważ po wyłączeniu tego, on później od nowa skanuje wszystko i tak to leci aż do tych wspomnianych wyżej 30k.

Opublikowano

Pewnie masz LoL'a z pendrive lub innego - przenośnego urządzenia. Jeśli to tak, to może być również kłopotem i wydłuża czas oczekiwania na instalacje aktualizacji o długi czas.

Nigdy nie wyłączaj patchera, kiedy np. stoi w miejscu, patchuje czy cokolwiek innego, ponieważ po wyłączeniu tego, on później od nowa skanuje wszystko i tak to leci aż do tych wspomnianych wyżej 30k.

nie mam pendrive z żadnego przenośnego urządzenia boże XDDD

I to jest bug, w pewnym zakątku internetu kazali usunąć pare plików. Zrobiłem to i mi strasznie wolno się ściągały wyżej wymienione pliki, ale nigdy mi sie nie chcialo konczyc ich pobierac i jebs znowu mam te skanowanko

Opublikowano

To nie jest żaden bug, to że masz problem z pobraniem plików, ponieważ wcześniej zamknąłeś patcher, co spowodowało, że system skanuje pliki na nowo, nie oznacza, że to bug. Nie wiem, po co pytasz ludzi tutaj o porady skoro twoje wypowiedzi są na takim poziomie jakbyś pozjadał wszystkie rozumy;-)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...