Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Tłuszcz na dupie XD

ROGOSLINE2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

siema jeżeli bede robil tzw cwiczenia areobowe to spale tluszcz tylko z dupy czy z calego ciala? bo wiele osob mi mowilo ze nie da sie spalic z jednej danej partii ciała bo palimy wszystkie.Ale jeżeli bede robil cwiczenia gdzie glownie gra role dupa to z niej spadnie wiecej tluszczu? pytam sie bo chcialbym juz rzezbic tylko ze najpierw musze spalic dupe bo nie chce miec umiesnienego tylka czy niepropocjonalny do ciala xD

te cw to np martwy ciąg

Opublikowano

Martwy ciąg jest na plecy xD

Robiac cwiczenia areobowe gubisz tłuszcz z całego ciała a nie tylko z jednej partii ;)

Jak nie wiesz to nie komentuj, w martwym ciągu również angażuje się pupa jak i nogi. Co do ćwiczeń to polecam ten zestawik.

805491408806070489277.png

Opublikowano

a ta nie sa na jedrna dupe xD

albo jakby to wygladalo gdybym w obecnym stanie zaczal rzezbic z ta dupa? 

Jeżeli będzie robił ćwiczenia to rzecz jasna, że spalisz tkankę tłuszczową ; p

Opublikowano

Jak nie wiesz to nie komentuj, w martwym ciągu również angażuje się pupa jak i nogi. Co do ćwiczeń to polecam ten zestawik.

No też, ale przede wszystkim na plecy, panie ekspercie.

Zależy też od jakiego uchwytu zaczynasz i w jakiej pozycji ;)

IRcBXuaz10l20.gif

Opublikowano

no ok ale mam na myśli że jeżeli bede cwiczyl te na rzezbe to nie przyrosnie mi masa miesniowa na dupe? xD

bo rzezbienie nie dziala jak spalanie chodzi mi o to ze da sie konketne partie ciala rzezbic do ktorych sa przeznaczone odpowiednie cwiczenia, to jak bede rzezbil głównie brzuch ramiona to bedzie mi sie rownoczesnie palic dupa?

Opublikowano

No też, ale przede wszystkim na plecy, panie ekspercie.

Zależy też od jakiego uchwytu zaczynasz i w jakiej pozycji ;)

Naucz się czytać ze zrozumieniem, pozdrawiam.

no ok ale mam na myśli że jeżeli bede cwiczyl te na rzezbe to nie przyrosnie mi masa miesniowa na dupe? xD

bo rzezbienie nie dziala jak spalanie chodzi mi o to ze da sie konketne partie ciala rzezbic do ktorych sa przeznaczone odpowiednie cwiczenia, to jak bede rzezbil głównie brzuch ramiona to bedzie mi sie rownoczesnie palic dupa?

Weź rób te ćwiczenia i nie pierdol, bo jak czytam Twoje komentarze to tracę wiarę w ludzkość ...

Opublikowano

zależy mi na tym żeby nie wyglądać jak zjeb z wyrzezbiana dupa, takze sie pytam obeznanej osoby skoro mam taka okazje bo wiekszosc w necie co czytalem o tluszczu na dupie to głównie jakies pierdolenie ble ble ble, brzmi to dziwnie jak sie to czyta ale w jaki sposob bys to napisal na moim miejscu? dzieki za odpowiedzi 

cls

Opublikowano

UP UP UP

Martwy ciąg, to ćwiczenie ogólnorozwojowe pracują wszystkie mięśnie podczas jego wykonywania, jednak najbardziej plecy.. Co do pytania - nie spalisz tłuszczu z jednego miejsca, będzie schodził równomiernie. Najważniejszą rolę odgrywa deficyt kcal w diecie. Siłownia pomoże utrzymać w miarę dobry wygląd po straceniu wagi.

2d0ns76.jpg

A ci, którzy tańczyli, zostali uznani za szalonych przez tych, którzy nie słyszeli muzyki.

— Friedrich Nietzsche

Opublikowano

kalistenika to trening z obciażeniem własnego ciężaru ciała, trzeba mieć spore pojęcie o tym, żeby zrobić porządny trening, od siebie polecam siłownie + troche wiedzy o odżywianiu i kaloriach a problem zniknie.

2d0ns76.jpg

A ci, którzy tańczyli, zostali uznani za szalonych przez tych, którzy nie słyszeli muzyki.

— Friedrich Nietzsche

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...