Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nowy system reportowania bany za flame!

kronos126p

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam czy to naprawdę działa, czy to działa ? ja zreportowałem bardzo chamskiego gościa a za 5minut jak byłem w kolejce wyskoczyło mi, że dziękujemy za zreportowanie czy coś takiego, ten gracz został ukarany przez trybunał OOOOOOOO to tak jakby ban xD?  

Opublikowano

Też takie coś dostałem ale wydaje mi się że to po prostu podziękowanie za pomoc w banowaniu złych graczy ;x...

jeśli faktycznie było za co to pewnie dostanie bana ale raczej nie po 5 minutach :)

Rito się nie śpieszy z tym ; / no i potrzeba więcej niż 1 raporta aby Rito się tym zainteresowało 

Opublikowano

Tak, dostał bana albo blokadę czatu. Przypomnę sytuację jak Nervarien zreportował swojego widza enemy za flame (nie wiedział, że to widz) i w lobby dostał okienko, że został ukarany. 2-3 minuty po tym wbija koleś (sub) na stream i pisze, że dostał perma xD. Pewnie miał już jakieś blokady przedtem. A no i to nie jest fake, że jakiś random sobie napisał. Nervarien miał go w znajomych i miał identyczny nick jak na twitchu.

Opublikowano

Są 4 poziomy teraz banów: 10 chat ban, 25 chat ban, 2 tyg ban, perm.  A bana serio się po 5min dostaje, albo mniej. Bo sam mam :F Nie wyszedłem ze statystyk meczu jeszcze, a tu mail na komie, że bana mam i patrze a tu chat z tej gry co jeszcze statystyki oglądam. Lipa, bo te dwa pierwsze dostałem w ciągu 1 tygodnia i flamem to co pisałem bym nie nazwał 

fs.png

Opublikowano

Uuu to lepiej się ogarnąć bo po co dostawać perma :D albo na 2 tygodnie. 

A jak nie będę pisał przez cały mecz a mnie 5 osób zreportuje z przeciwnej drużyny i dostane bana to jest jakieś odwołanie ?

Opublikowano

Hihi perm bany za wyzywanie rito daje znać nam zeby skonczyć grac w ten syf :D dostajesz trola w teamie wkurwiasz sie piszesz co onim myslisz on sie smieje ze ci mecz przegral to jeszcze sie bedzie smial jak perma dostaniesz super rozwiązanie co nie?? ale co powoduje najwięcej "flamu" ? ludzie którzy trolują mecz to zazwyczaj to przez nich ktos wyzywa dostaje bialej gorączki :D gdyby banowali troli (25min na mecz 1 godzina 6 godzin na mecz 2 tygodnie banik na konto permik) to ludzie by nie trolowali a flame by znikl = ) 

Opublikowano

Uuu to lepiej się ogarnąć bo po co dostawać perma :D albo na 2 tygodnie. 

A jak nie będę pisał przez cały mecz a mnie 5 osób zreportuje z przeciwnej drużyny i dostane bana to jest jakieś odwołanie ?

Nie bo riot bedzie widzial czy cos napisales czy nie i bana nie dostaniesz napewno

427571487345508569248.jpeg

Potrzebujesz Pomocy?Pisz śmiało PW

Opublikowano

Witam czy to naprawdę działa, czy to działa ? ja zreportowałem bardzo chamskiego gościa a za 5minut jak byłem w kolejce wyskoczyło mi, że dziękujemy za zreportowanie czy coś takiego, ten gracz został ukarany przez trybunał OOOOOOOO to tak jakby ban xD?  

Ten system działa, ale to, że "gracz został ukarany" mogło równie dobrze oznaczać chat restrict.

Serio permy sa?

Powinny być, ale w skrajnych przypadkach.

giphy.gif

Opublikowano

ja to mam czesto ostatnimi czasy, takie restrykcje to bany albo chat restricty i rzeczywiscie dzialaja

daje satysfakcje ze jakis polaczek bedzie siedzial cicho wiec polecam <3

Opublikowano

Perm ban za flejm jest normalnie po banie 2 tygodniowym za flejm, dla przykładu pierwsze co dostałem za flame to 2tyg bana, a teraz czat restrykcje po 2 msc za flejmik, wiec teraz pewnie perma wyłapie za flame xD

Opublikowano

Już widzę to jak się w 5 trollów dobierze i zacznie po meczu każdego reportować 

Już o tym pisałem z innymi osobami miesiąc temu. Jak dostaniesz 5 x report od trolów to ban na 14 dni murowany.

Opublikowano

Tak, dostał bana albo blokadę czatu. Przypomnę sytuację jak Nervarien zreportował swojego widza enemy za flame (nie wiedział, że to widz) i w lobby dostał okienko, że został ukarany. 2-3 minuty po tym wbija koleś (sub) na stream i pisze, że dostał perma xD. Pewnie miał już jakieś blokady przedtem. A no i to nie jest fake, że jakiś random sobie napisał. Nervarien miał go w znajomych i miał identyczny nick jak na twitchu.

wstawil to ktoś na yt? Czy tylko na twitchu mozna to znalesc?

Opublikowano

Z tego co wiem,Ten system że RIOT Odpowiada już jest w Lolu ponad 1-2 Miechy.

A Co do nowego systemu reportów zdaję się być dobrym.

tumblr_nraeqbeDVI1uvdps4o1_500.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...