Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

TrafficMonsoon (Prawdziwy Biznes przez internet)

dan982

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich bardzo każdy by chciał zarobić pieniądze przez internet nie wychodząc z domu nie zajmując się żadna pracą,ale to już jest możliwe na TrafficMonsoon. To nie jest kolejna piramida finansowa czy coś w tym stylu.

A więc tak zacznijmy od tego, że ten pomysł  polecił  mi dobry kolega bardzo mnie to zaciekawiło no ale jak wiecie nie byłem przekonany do tego ze względu na obawy jakie występują na takich stronach i myślach że nas okradną, znikną pieniądze bez śladu,ale jednak to jest praktycznie nie możliwe ze względu na to że strona jest założona przez 4 wspólników 

cytuje:  

"TrafficMonsoon powstało 10 pażdziernika 2014r. z inicjatywy 4 wspólników, osób znanych w branży reklamy internetowej, którzy postanowili wprowadzić nową jakość usług dostarczania ruchu w sieci. Program z założenia ma stać się liderem na rynku a przez swoje unikalne właściwości ma pozwolić reklamodawcom czerpać stałe i wysokie przychody przy okazji skutecznej reklamy w programie. Wszystkie dochody firmy są dzielone między użytkowników posiadających wykupione paczki reklamowe AdPack w 100%

w Tym linku jest Dowód pełnej rejestracji firmy i potwierdzenie własności:

https://secure.utah.gov/bes/details.html?entity=9175555-0160

czyli widzimy tutaj że strona nie jest zrobiona od tak od nie wiadomo jakiego kolesia o którym nic nie wiadomo,a więc przeciwnie 

Jednym z właścicieli i założycielem TM jest znany w sieci ze stabilnych produktów reklamowych i uczciwości biznesowej - Charles Scoville.

my tutaj gadu gadu a jeszcze wam nie wyjaśniłem dokladnie na czym na strona sie opiera i jak na niej sie zarabia mamy 4 sposoby zarabiania:

1. Samo klikanie w reklamy  w(jest to darmowy sposób zaraz po zarejestrowaniu sie na TM dostaje się reklamy w które się klika i dostaje się jakieś tam groszowe sprawy lecz po paru miesiącach mozna wyklikać parę dolarów,lecz to jest mniej opłacalny biznes)

2.Zakup adpacków reklamowych, z których otrzymuje się 10%. Adpack kosztuje 50$ i po upływie ok. 55 dni zwraca nam się koszt jego zakupu + wpada dodatkowe 10%, więc mamy 55$ 

Ważne: Codziennie, a dokładniej co godzinę program dzieli się zyskiem z użytkownikami i na konto każdego z nich wpada ok. 2% zainwestowanej kwoty. Dziennie z 1 adpacka jest to ok. 1 dolar.

(a więc prosta matematyka powiedzmy że masz kupionych 10 adpacków na dzień będziesz zarabiał 10$ dziennie czyli po 10 dniach stać Cię na kolejny Adpack i będzie to kwota 11$ dziennie to jest jeden z najlepszych dochodów )

3.Polecanie systemu innym. Tutaj otrzymuje się dokładnie 5$ od każdego adpacka, który w Traffic Monsoon wykupi polecona przez nas osoba. Jeśli np. polecisz system 1 osobie, a ona wykupi w nim 10 adpacków – natychmiast na Twoim koncie pojawi się 10×5= 50$. Można je przelać na paypala, lub zainwestować w adpacka wybór należy już tylko do was

4.Reinwestowanie środków. Jeśli np. masz 100 adpacków, one codziennie wypracowują każdy ok 1 dolara, czyli dziennie ok. 100 $, wówczas możesz te 100$ przeznaczyć na 2 kolejne ad packi, które znów pracują 55 dni i znów zarabiają 10%. I tak codziennie.

(Przy systematycznej reinwestycji zarobki mogą być tutaj naprawdę duże. to jest jeden z większych dochodów jakie Cie może czekać)

no i przechodzimy do najlepszego tematu !

jakie są haczyki tej strony  :)

1 haczyk jest taki ze aby otrzymać zyski z zarobków z własnych adpacków należy CODZIENNIE obejrzeć w programie min 10 reklam. Przynajmniej raz na 24 godziny. Jeśli w tym czasie nie odkliknie się tych 10-ciu reklam – nie otrzyma się za dany dzień pieniędzy z podziału zysków (jedna reklama ładuję się 20 sec po czym trzeba kliknąć identyczną rzecz) 

2 haczyk jest taki  ze pod żadnym pozorem nie można kombinować, niee można w Traffic Monsoonie mieć kilku kont, ani korzystać na więcej niż 1 koncie z 1 nr IP ponieważ konta są blokowane i banowane.

3 haczyk cytuje

"działanie w Traffic Monsoon bywa pogardliwie określane „zarabianiem dla leniwych” lub gorzej „zarabianiem dla idiotów”. Powód jest prosty: poza codziennym klikaniem 10 reklam i wykupywaniem adpacków, czy ich reinwestowaniem NIC więcej nie trzeba tu robić. Ale jeśli komuś przeszkadza bycie określanym „leniem”, który nie chce się wziąć „za porządną robotę”, to nie ma przecież obowiązku zapisywania się do tego programu."

a więc na temat TrafficMonsoon proszę przeczytać na internecie zobaczyć jak to wygląda na youtubie bądź gdzie indziej zapoznać się z tym zobaczyć z czym to się je,więc jeśli ktoś się zdecyduję na nowy rozdział w swoim życiu to inwestujrazem ze mną i zarabiaj, pomogę Ci przejść przez rejestracje i dalsza drogę w zarabianiu w TM,pokaże różne strategie, możliwe zarobki.czekam na wiadomość od ludzi którzy chcą pokazać innym ze się da zarabiać porządne kwoty spędzając 10 minut dziennie przy komputerze.

ZAPRASZAM DO MAŁEJ LEKTURKI    :))

ps: jeśli już ktoś się zdecyduje na TrafficMonsoon to proszę na priv ze względu na to że mogę dodać Was czyli tych którzy są zdecydowani na rozpoczęciu nowego działu w swoim życiu do grupy na Facebooku (nie moja strona,a osób jest tam ponad 4 tys) jest tam wszystko na temat trafficMonsoon tzn ( zdj wypłat,problemy ze stroną,zapoznianie się z nią itd itd )

pozdrawiam serdecznie i zarazem przepraszam za jakiekolwiek błędy. (pisałem dość szybko liczę na wyrozumiałość )

ps: wysyłam dowody wypłat: 

http://imgur.com/a/VKBXm

http://imgur.com/ymqpxNQ

47821251010722sd20.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...