Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rozdzdziałka monitora

KaMiL3Kk

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka, mam pytanie odnoście mojego monitora. Posiadam monitos Samsung SyncMaster 2032mw. Mam ustawione 1768x992, ponieważ na maksymalnej (1920x1080) strasznie ucina mi ekran i nie wiem jak go dobrze dopasować. Czy powie mi ktoś jak zrobić aby cały ten 2 ekran, który wyświetlam na tym monitorze był tylko na ekranie a nie poza? Przykład : otwieram przeglądarke lub jakieś okno, maksymalizuje je i nie widzę górnego paska, strasznie ucina mi też pasek dolny start. Pomoże ktoś? A drugie jest takie, że pomimo 1920x1080 jakość tekstu jest bardzo słaba i ciężko się czyta, nie mówiąc o graniu na tymże monitorze. Jest od podpięty pod laptopa, podpinałem go także do o wiele lepszego lapka, i7/940m ale dalej to samo. Może ktoś powiedzieć czy da się coś zrobić czy już tak musi zostać? 

Dodam, że jakość filmów na yt jest w sumie dobra, nawet bardzo. 

xD

Opublikowano

Ustaw taką rozdzielczość jaką ma a nie jaka chcesz mieć na silę i na dodatek nie obsługuje jej monitor. Masz starocia 16:10  

To nie problem z obrazem tylko użytkownikiem który ustawia Full HD na monitorze 1680 x 1050 

Mózg to nie mydło; nie ubędzie Ci go, gdy go użyjesz.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...