Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Aplikacje na telefon

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Elo ostatnio złapałem w ręce szajsunga galaxy grand prajm ja oczywiscie zachwycony po sciagnieciu 3 aplikacji i poczekaniu 2tyg wyskoczyło że mam mało miejsca... 8gb 3.2 bierze system a 4,5 aplikacje... najlepsze jest to że pousuwałem wszystkie aplikacje które wczesniej zainstalowałem oprócz tam latarki i messengera... i k***a 200mb wolnego miejsca sciagnałem apke na czyszczenie tego gunwa i przeczysciło mi 100mb... jest jakis sposov na szybkie usuniecie tych gowno aplikacji (wiekszosc moge tylko wyłączyc)

Opublikowano

Najlepiej odblokuj Botloader i wgrać Custom Rom. 

Ja na Note 3 zyskałem 10 000 punktów w antutu, a sam telefon działa stabilnie. Może trochę zły przykład, ale widać, że to działa, a też takie systemy są pozbawione wszelkiego syfu producenta, bo są nastawione na szybkość.

"Jesteśmy ludźmi, bo popełniamy błędy i na nich się uczymy."

Opublikowano

Znajdź folder Android i usuń niepotrzebne pliki (stare, pozostawione przez aplikacje).

Dzięki wspaniałomyślności administracji już nie pomagam na MPC Forum. 

Jeżeli w dziale panuje burdel, to skierujcie wzrok wyżej. 

Jeśli mnie jakoś znajdziecie (patrz > profil) to chętnie pomogę.

935801456340937867857.png

Opublikowano

Najlepiej odblokuj Botloader i wgrać Custom Rom. 

Ja na Note 3 zyskałem 10 000 punktów w antutu, a sam telefon działa stabilnie. Może trochę zły przykład, ale widać, że to działa, a też takie systemy są pozbawione wszelkiego syfu producenta, bo są nastawione na szybkość.

10k? XDD

Co do tematu. Polecam zrobić roota i wywalić śmieciowe aplikacje samsunga.

#teams4bal

Opublikowano

Elo ostatnio złapałem w ręce szajsunga galaxy grand prajm ja oczywiscie zachwycony po sciagnieciu 3 aplikacji i poczekaniu 2tyg wyskoczyło że mam mało miejsca... 8gb 3.2 bierze system a 4,5 aplikacje... najlepsze jest to że pousuwałem wszystkie aplikacje które wczesniej zainstalowałem oprócz tam latarki i messengera... i k***a 200mb wolnego miejsca sciagnałem apke na czyszczenie tego gunwa i przeczysciło mi 100mb... jest jakis sposov na szybkie usuniecie tych gowno aplikacji (wiekszosc moge tylko wyłączyc)

Podłącz telefon do kompa i pousuwaj zbędne foldery. Zrób roota, pousuwaj zbędne programy, które nie są potrzebne, staraj się dbać o system i nie instalować milionów programów/gier.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...