Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam mang podobnych do Naruto i DN

louson

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam do was pytanie. Pewnie znajdzie się jakaś osoba która czyta mangę. Skończyłem właśnie czytań Naruto, mam zamiar kupić Mangę z Dragon Ball ale chciałbym coś krótszego. Coś typu 11 tomów. Dobrze by było gdyby Manga była coś albo w stylu Naruto albo w stylu Dead Note. Jeśli ktoś z was zna jakieś fajne anime które jest na papierze niech również napisze.

Opublikowano

FMA

Najlepsze mango do tej pory w Polsce wydane, no ale 27 tomów.

Jeśli nie to, to Silver Spoon. Tej samej autorki i 14 tomów.

Akira ma tam chyba z 10-15 tomów. To jest klasyk i w sumie pasuje.

2tiVkFa.png

Shinden jeździ Multiplą

Opublikowano

Tokyo Ghoul, Akame ga Kill,. Pierwsza trochę podobna do death note, druga bardziej do naruto, ale obie warte przeczytania moim zdaniem.

Manga może nie w stylu death note, ale tych samych twórcow - Bakuman. Dosyć dluga i na pewno ma ponad 11 tomów, ale warta przeczytania., bo autorzy razem są geniuszami.

internet to nie jest jakis oddzielny swiat gdzie ludzie zapomnieli o swoich emocjach

Opublikowano

A o czym to jest?

Historia opowiada o grupie najemników znanych pod nazwą Lagoon Company, która zajmuje się szmuglem towarów na morzach południowo-wschodniej Azji na początku lat 90 - tych. Działalność grupy jest prowadzona z bazy operacyjnej usytuowanej w fikcyjnym mieście Roanapur w Tajlandii, dokąd na łodzi PT Black Lagoon transportują przemycane towary. Lagoon Company ubija interesy z różnymi klientami, ale ma szczególnie przyjazne stosunki z rosyjską mafią Hotel Moscow. Grupa bierze udział w różnych misjach, do których zaliczają się brutalne starcia z użyciem broni palnej, bójki na pięści i bitwy morskie w różnych miejscach Azji południowo-wschodniej.

"Samogwałt to przyjemność, sam gwałt to już kara"

Opublikowano

One Piece, Fairy Tail i Dragon Ball Super (jak nie ogladales)

Tylko, że mu chodziło o mangę...

Polecam deadmanwonderland wonderland

EGd2kyn.gif

Zachęcam do ustawienia sobie tego gifa jako sygnaturę w celu wyrażenia niechęci i dezaprobaty

wobec pewnego użytkownika i faktu, że jest on moderatorem chińskich bajek.

STOP ARINESSOWI JAKO MODERATOROWI! Zero tolerancji!

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Witam, wracam z kolejnymi pytaniami. Co powiecie o Another oraz Green Blood? Mangi które wypisaliście już są w domu i pomału kończe je czytać. Myślałem jeszcze nad kupnem Atak tytanów oraz Dogs.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...