Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zakończona]Csgojackpot skrypt + bot + pomoc w konfiguracji! Bardzo tanio i pewnie! Tylko zainteresowani

ceZaRyMT2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nazwa rzeczy:   Skrypt csgojackpot wszystkie pliki 
Metoda kontaktu:   http://steamcommunit...id/cezary12398/
Opis rzeczy: Witam mam  na sprzedaż skrypt pod jackpota csgo. Skrypt zakupiłem jakieś 3 miesiące temu od kolegi ale nie miałem pieniędzy na podtrzymanie serwera i tak chciałbym  teraz zaoferować go wam w bardzo atrakcyjnej cenie.
Oczekiwana/oferowana cena: 30 euro.

Skrypt zostal troche zmodyfikowany link do strony z tym skryptem:

http://91.196.51.215/

Zdjęcia/inne informacje: post-1147539-0-99420600-1444324731.pngpost-1147539-0-82253600-1444324737_thumb

Za dopłata wgrywam wszystko i konfiguruje na vps. + 15 euro.

Wszystkich zainteresowanych zapraszam na Steam [link]. Proszę o kontakt  tylko zainteresowanych kupnem. Innym serdecznie dziękuje. 

Pozdrawiam wszystkich forumowiczów oraz administracje ;D

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Cwaniacy widze po wygladzie widza ze skrypt ma bugi. Bardzo wyksztalceni fachowcy telepaci widze na stronie rosną. Jeski uwazasz ze ten skrypt ma bugi udowodnij. Nie kupowales nawet odemnie tego skryptu wiec skad wiesz. Pitraficie tylko ludzia tematy psuc i oskarzac o oszustwa. Skrypt to jedno a konfiguracja to jest dopiero sztuka. Jesli jeszcze raz ktos napisze bezpodstawny post zglaszam to do administracji tego forum. Dziekuje pozdrawiam

Ps. Sory za bledy

Opublikowano

Daj filmik na którym widać, ze właśnie ten działa- bot i wszystko :) konfiguracja sztuka? Lol mi konfiguracja zajmuje do 20 min i to z pamięci oraz czekaniem aż nodejs się wgra :v 15euro za wgranie? Za to wszystko mogłeś tyle prosić jeśli by się znalazł ktoś kto chce kupić darmowy skrypt. Jeśli nie jest darmowy udowodnij ze działa. Proste. Ktoś już kupił? Ktoś poleci?

Opublikowano

Cwaniacy widze po wygladzie widza ze skrypt ma bugi. Bardzo wyksztalceni fachowcy telepaci widze na stronie rosną. Jeski uwazasz ze ten skrypt ma bugi udowodnij. Nie kupowales nawet odemnie tego skryptu wiec skad wiesz. Pitraficie tylko ludzia tematy psuc i oskarzac o oszustwa. Skrypt to jedno a konfiguracja to jest dopiero sztuka. Jesli jeszcze raz ktos napisze bezpodstawny post zglaszam to do administracji tego forum. Dziekuje pozdrawiam

Ps. Sory za bledy

Wie, że ten skrypt ma bugi bo ja go tłumaczyłem ._.

b_560_95_1.png

• 4 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...