Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

SkyForge - Ktoś z forum w to gra?

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć.

Takie pytanie, gra ktoś z tego forum w grę SkyForge?

Strona główna: http://sf.my.com/gb

Download: http://sf.my.com/gb/download#postreg

Gra mi osobiście przypomina trochę Mass Effect 2 w wersji MMO, ale nie ma tam od razu klas używających broni palnej.

Macie do wyboru 3 klasy na samym starcie po przejściu podstawowego tutorialu który można ominąć.

Palladyn, mag i support.

Support nie jest dosłownie supportem, radzi sobie w grze solo, ale jest przydatny na trudne grupowe dungeony.

Klasę postaci możecie zmieniać w każdym momencie gry, przerywacie walkę, odchodzicie kawałek, zmieniacie klasę i walczycie drugą klasą.

Opublikowano

Grałem w to niedawno, grafika mega, lecz brakuje wbijania lv, czyli typowego mmorgp w którym chodzisz i expisz postaci, powinna być  klasa do wyboru na stałe,a nie,że masz 3 i zmieniasz ciągle, bezsens.....,fajna gra, dla kogoś kto lubi zajebiaszczą grafikę i fajny styl walki, lecz mi nie przypadła do gustu.

Opublikowano

Chujnia z grzybnią, nahajpowali to, a jak wyszło to się okazało że mega crap. Instancjonowany świat, zero wolności, powtarzające się questy co 5 minut, system walki nudny jak flaki z olejem. Gdyby to jeszcze był non target, ale k***a nie, zrobimy ci automatyczne namierzanie żebyś się przypadkiem nie zmęczył jak będziesz ruszał myszką. Granie w takie gówno to zabawa dla masochistów a nie szanujących się graczy.

Opublikowano

Brak lvli jest uzupełniony drzewkiem umiejętności, im więcej inwestujesz w daną klasę tym ona staje się silniejsza.

Dodatkowo oprócz 3 klas podstawowych jest 10 kolejnych które można przetestować podczas jednego questa, żeby potem mieć łatwiejszy wybór.

Grafika jest bardzo ładna, Polskich graczy też jest trochę bo widziałem na expowiskach :D

Opublikowano

Gra mi się mega podoba. Brak lvl'i jest nadrobione tzw predtiżem. Owszem są trzy klasy - na start ale w późniejszej rozgrywce można wybrać jeszcze inne jak wiedźma, nekromanta, kinetyk itd.. Jak dla mnie bomba..

Co do nontargetu.. przecież można "tabować" wybranego przeciwnika. ;) Według mnie to jest lepsze rozwiązanie niż klikanie myszką..

Gildii polskich jest kilka więc nie trzeba męczyć się samodzielnie, ponieważ są chętni do pomocy.

Na tę chwilę wersja jest betą.. Niemniej jednak gdy dogonimy Rosję ma być to wszystko połaczone bez kasowania postępu rozgrywki.

Polecam gorąco. :)

Opublikowano

Dla mnie dzisiejsze mmo odbiega od tematyki jakie zakładały gry pokroju wow,lineage,cabal,MU. Skayfrog to kolejne moim zdaniem kpina no może to się podobać nie mówię że nie bo jedna grafika to coś innego wygląd klas, animację no na bardzo wysokim poziomie. No, ale ja jestem z tych starszych pokoleń, które wychowały się na grindówkach. No wbiłem na Skayfroga, znaczy od początku już wiedziałem co się święci nie tylko po opisach i wrażeniach, ale po poprzednich tytułach jakie wychodziły z takiego samego założenia. No moja rozgrywka skończyła się szybko, ale co utkwiło w pamięci to jak kolega napisał ciekawe drzewko możliwości. To dość dobrze wyglądało, ale jak dla mnie na krótszą metę.

Mówiąc w prost gra ładnie się prezentująca i warto zobaczyć, ale jest skierowana to pewnej grupy ludzi nie wnioskuję to tylko po własnych odczuciach. Bo ostatnio na jednych z for można było przeczytać, że jak na takiego mmorpg z nie tuzinkową reklamą bo wielu czekało już od dobrych kilku lat ma tylko 1 milion założonych kont :)

837371446280124127260.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...