Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[L#] Exploit w celu dostania bana

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ZoomHack, gdzieś widziałem skrypt który go odblokowywał a jak nie znajdziesz to jakiś zoomhack napewno będzie na nulledzie. Ew. Cassio 0 mov delay i full evade

Opublikowano

zoomhack ma sharp w ustawieniach nie trzeba skryptów a ban gwarantowany ale dopiero przy konkretniejszym wysypie banów ze strony rito ale konto będzie oflagowane.

Opublikowano

zoomhack ma sharp w ustawieniach nie trzeba skryptów a ban gwarantowany ale dopiero przy konkretniejszym wysypie banów ze strony rito ale konto będzie oflagowane.

Ma ale jak go zaznaczysz dalej będzie zablokowany, ten skrypt go odblokowuje.

Opublikowano

Za zoomhacka przecież za pierwszym razem banowali na 2 tygodnie ostrzegająco (nawet jeśli używano go z BoLa/L#). Nie wiem jak teraz ale wątpie, że to zmienili bo nie byłoby to fair w stosunku do tych co mieli szanse i dostali tylko 2 tygodnie.

Opublikowano

Za zoomhacka przecież za pierwszym razem banowali na 2 tygodnie ostrzegająco (nawet jeśli używano go z BoLa/L#). Nie wiem jak teraz ale wątpie, że to zmienili bo nie byłoby to fair w stosunku do tych co mieli szanse i dostali tylko 2 tygodnie.

Tak bylo na poczatku, teraz leci perm po pierwszym uruchomieniu.

Czyli wracamy do tematu, prosze o 100% bana za exploit. Najbardziej przypalowy z gory dzieki.

Zoomhack powinien wystarczyc.

Jezeli chcesz byc pewny perma, zagraj mecz na hastakaliscie z wlaczonym exploitem oraz z wlaczanym zoomhackiem i odblokowana kamera najlepiej z 2.0+ as

eSwH2k3.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...