Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Wiadomosc Powitalna

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam pytanie otoz na niektorych tsach widze wiadomosc powitalna w postaci Poke i informuje ona np o ilosci polaczen o ilosci polaczonych klientow problem w tym ze jezeli ja proboje to zrobic tym sposobem %SERVER_CLIENT_COUNT%

to nie dziala  

0XqkvOI.jpg

Opublikowano

Witam mam pytanie otoz na niektorych tsach widze wiadomosc powitalna w postaci Poke i informuje ona np o ilosci polaczen o ilosci polaczonych klientow problem w tym ze jezeli ja proboje to zrobic tym sposobem %SERVER_CLIENT_COUNT%

to nie dziala  

Witaj @Quarton .

Posiadasz jakiegoś bota pod to?

Opublikowano

Musisz posiadać NBota lub coś podobnego do tego aby ci to zadziałało :)

<strong><span style="font-size:20px;">Posty : <span style="color:#008000;">50</span> :: <span style="color:#008000;">100</span> :: </span></strong>

Opublikowano

Musisz posiadać NBota lub coś podobnego do tego aby ci to zadziałało :)

Ja pr.... wszedzie juz widze to "Musisz miec mbota"...

@Topic@

JTS3ServerMod ma wiadomosc powitalna :)

Opublikowano

Mam JTS3 tylko w postaci takiej jaka oferuje multiga....pl

To wystarczy kupic VPS i postawic sobie na swoim ;]

Opublikowano

Najlepiej jest postawić serwer na VPS'e , wtedy dostajemy możliwość wgrywania swoich plików i botów bez żadnych przeszkód. I to w twoim wypadku było by najlepsze ponieważ musisz mieć jednego z tych dwóch botów powyżej i samemu go skonfigurować pod siebie :) 

Opublikowano

@matej654321 uwierz mi że da się :) potrzebna jest tylko odpowiednia konfiguracja :)

Zwracam honor faktycznie da się. W starszych wersjach nie było takiej możliwości a ja już dawno nie używam tego bota :)7

welcome_message_mode = poke

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...