Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Błagam o pomoc, problemy z lagami

VebI98317

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Gram od 2 sezonu w lola i przez ten cały czas lagow nie miałem ani pingu a ostatnio mam problem...

Mam 150-200FPS  60-80ms (Pingu) A tutaj są lagi ... Tzn jak idę od spawna np na mida to nic ale gdy mnie coś bije to mam lagi albo gdy ja kogoś. 

Błagam o pomoc. 

Jeśli to trudno naprawić to proszę o pw do mnie podam skype. :)

Opublikowano

Czekać aż naprawią. Naprawiają rzekomo od 2 miesięcy. Napisałem 3 tickety do supportu w których nabluzgałem i zrównałem ich z gównem, odpisali mi formułką że bla bla wiedzą jakie to uciążliwe i że starają się to naprawić. Gdy UPC miało problemy w lolu naprawili to w 1 dzień, z Orange meczą się 2 mies. Taki zapał polskiego supportu, k***a ;d

Staraj się grać w godzinach gdy na EUNE nie ma przeciążenia cebuli, czyli wysyp dzieci po szkole. Najlepiej rano lub wieczorem. Dodam jeszcze że na EUW nie ma tego problemu

Opublikowano

Ja mam internet radiowy nie z Orange i też mam problemy od jakichś 2 miesięcy. :) Dużo osób tak ma. :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...