Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problemy z połączeniem w LoLu

MrKedu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Od wczoraj/przedwczoraj w lol'u wyskakuje mi coś typu, że czat jest rozłączony i po chwili już jest dobrze, albo jak się ładuje mecz/gra to nie raz przerywa mi połączenie i muszę po parę razy próbować odnawiać połączenie, lecz wczoraj mi się nie udało :( lub jeszcze jak gram to u góry jest taki pasek i pisze coś mniej więcej, że jest problem z połączenie :/.

Dodam jeszcze, że korzystam z programu WTFast :D .

Z WTFast mam lepszy ping, więc nie chciał bym się pozbywać tego programu, bo możliwe, że to przez niego mam te problemy :/ .

Z WTFast korzystam ok.1 tygodnia :D .

Opublikowano

Nie wiem co zrobili ale od kilku patchy większość osób ma problemy z lagami, ścinkami, połączeniem, niektórzy nawet z animacjami w tym ja :v... Bawiłem sie w reinstalle, przenoszenie lola na inny dysk. Zmieniałem DNS'y na te od googla i dalej nic, chyba pozostało nam tylko czekać aż sami to ogarną. W sezonie 3 też były takie jaja, kolejki po 20 tysięcy osób, wywalało gry itd. 

syndra_sig_zps3151e2d8.gif

Opublikowano

Zobacz, czy bez WTFasta problemy nadal występują. Jeśli nie, to masz winowajcę, a jeśli tak, to przyczyna jest inna.

To niekoniecznie jest wina Rito, chociaż możliwe, bo ostatnio mnie też wyrzuca z chatu. To może być też wina Twojego dostawcy internetu.

Sprawdź, czy w innych aplikacjach nie ma problemów z połączeniem.

it's not who i am underneath

but what i do that defines me.

Opublikowano

Jeśli chodzi ci o wczoraj ( dzień w którym napisałeś post )

to ja ze swojej strony mogę powiedzieć że nie miałem żadnych problemów z połączeniem ;x...

jedynie raz się lobby gry zablokowało i trzeba było odczekać 5 minut ale to nie jest wielki problem raczej ;x...

nie wiem czym jest ten twój program WTFast ale mógłbyś tak jak wyżej pisali

wyje**ć go i sprawdzić czy będzie dobrze działać :P zawsze przeciez mozesz go zainstalować ponownie

Opublikowano

­Również miałam kilka razy problem z dołączenie, do meczu. Wyłączenie lola z procesów i włączenie na nowo rozwiązywał problem, ale to krótka meta. 

Opublikowano

Zobacz, czy bez WTFasta problemy nadal występują. Jeśli nie, to masz winowajcę, a jeśli tak, to przyczyna jest inna.

To niekoniecznie jest wina Rito, chociaż możliwe, bo ostatnio mnie też wyrzuca z chatu. To może być też wina Twojego dostawcy internetu.

Sprawdź, czy w innych aplikacjach nie ma problemów z połączeniem.

Bez WTFast nie rozłącza się, ale znów ping jest nie do zniesienia ;p :/

Opublikowano

W takim razie WTFast negatywnie wpływa na twój ping, co oznacza, że wina leży po stronie programu. Może spróbuj zainstalować jakieś starsze wersje WTFast (jeśli istnieje taka możliwość)?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...