Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Fragment Wspomnienia 3

Ririchiyo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Przejdź przez: Przejście do Twierdzy Azoturan do Azoturan i skontaktuj się z Acestesem.

Więc tak idę do lefarystów gdzie jest te przejście w Heiron. Klikam na nie i zaznaczam ,że idę sama ,ale  pokazuje mi się że muszę mnieć 35 lvl( mam 46) i mam tylko 1 opcje "zakończ oględziny" i nie wiem ile razy powtarzałam ale cały czas mi to samo wyskakuje ;/ wie ktoś jak tam przejść? też coś słyszałam że można tam wejść przez otchłań ale jak?!!! mój nick: Tiffania

Co to jest życie? Być albo nie być

filing_images_b68dfbcb46db.jpg

Opublikowano

­Na mapie nie pokazuje Ci się żółty quest nigdzie? Z tego co wiem, to musisz zagadać z typkiem gdzieś niedaleko Obozu Senei (?) [nie jestem pewna nazwy], tam Cię teleportuje prosto do instancji.

k1hvCVp.gif

Opublikowano

­Na mapie nie pokazuje Ci się żółty quest nigdzie? Z tego co wiem, to musisz zagadać z typkiem gdzieś niedaleko Obozu Senei (?) [nie jestem pewna nazwy], tam Cię teleportuje prosto do instancji.

nic takiego nie miałam

Opublikowano

­

Teraz jest nowa kampania, w której idzie się tam samemu a Icaronix to zwykły mobek, którego zabijamy na tej platformie gdzie się wlatuje po gadaniu z tymi typami.

"idzie się tam samemu" znaczy gdzie? tak jak mówiłam wcześniej jak próbuje iść sama przez portal to mi nie działa

Opublikowano

­

"idzie się tam samemu" znaczy gdzie? tak jak mówiłam wcześniej jak próbuje iść sama przez portal to mi nie działa

Spróbuj wejść tam w grupie i zobacz, czy masz questa u gostka obok portalu w środku.

k1hvCVp.gif

Opublikowano

Akurat wczoraj znalazłam grupe z ,którą mogłabym grać i wszystko jest dobrze jeśli miałabym iść tam sama to w sekunde bym umarła do takich portali trzeba mnieć grupe inaczej samemu się nie pójdzie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...