Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Vulcun, skan dowodu

wiesiekex

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ostatnio wprowadzili te skrzynki na vulcunie, otworzyłem je i stworzyłem itemek z puzzli, czekam już ze 2 dni, i dziś dostałem e-mail aby potwierdzić tożsamość, obczajcie.

Hi wiesiekex,

As you know, we just launched a cool new feature of crates and Lootdrop onto Vulcun! Due to an overwhelming response, we are requiring you to upload a picture of you (a selfie) with your government issued ID onto your account in order to retrieve your item.

You have to upload it onto your account, so please do not respond to this email with the picture.

You have until Thursday, November 5th to upload your picture, otherwise your item will be forfeited.

Thanks for your patience!

Best,
Vulcun

To jest legitne?

Wytłumaczy ktoś dokładnie jak tą fote zrobić, i z której strony ma być pokazany dowód? ma być obok twarzy?

Chyba będzie bez lipy, bo dane na vulcunie podałem prawdziwe i jestem pełnoletni.

Na stronie w ustawieniach przy tej opcji jest:

To verify, you must upload a picture of yourself holding your ID. Please make it a close up of your face and make sure the ID is clearly visible. The name of the ID must match the name of the credit card used.

1356721310-U739101.png

Opublikowano

upload a picture of you (a selfie) with your government issued ID

Chyba nie chodzi o skan dowodu, tylko o zdjęcie mojej twarzy, wraz z dowodem obok.

1356721310-U739101.png

Opublikowano

Chyba nie chodzi o skan dowodu, tylko o zdjęcie mojej twarzy, wraz z dowodem obok.

W celu potwierdzenia tożsamości...

­

Opublikowano

W opcjach przy okienku "Government ID" jest podpowiedź:

To verify, you must upload a picture of yourself holding your ID. Please make it a close up of your face and make sure the ID is clearly visible. The name of the ID must match the name of the credit card used.

A więc tutaj piszą, aby zrobić zdjęcie twarzy jak trzymam obok swój dowód, i aby była widoczna twarz oraz dane na dokumencie(i zgadzały się z danymi karty kredytowej, lecz ja tego nie uzupełniałem)

1356721310-U739101.png

Opublikowano

Okej, wysłałem im zdjęcie twarzy i dowodu który trzymam w ręce. Na zdjęciu wcale nie widać danych ale kij, po jakichś 20 minutach, już miałem itemek do odebrania.

Propsuje stronkę, do zamknięcia ;)

post-114475-0-34608300-1446578164.jpg

//SRY ZA DOUBLE, NIE WARNUJCIE :<

1356721310-U739101.png

Opublikowano

Czyli słać tylko skan dowodu, czy zdjęcie mojej twarzy wraz z dowodem? :D

Wyślesz zdjęcie twarzy to skąd będą mieli, czy masz 18 lat? Niektórzy co mają po 18 wyglądają na 15..

A jak wyślesz sam dowód to skąd będą mieli pewność, że to akurat twoje a nie twojego kolegi czy coś?

Wyślij twarz + dowód obok.

@ edit

aaa ok nie zauważyłem tego posta, że już jest ok.

https://gyazo.com/fda5cdba015589562e3ae6f91d845bc0

xD xD xD

TOP1 FIGHTER MPC

https://embed.gyazo.com/e7d06a14193aec972bb7a82e59041e87.png

Opublikowano

Te zdjęcia dotyczą czego w końcu. Tylko dropów ze skrzynek? Przed chwilą wygrałem jackpota i wysłali mi bez niczego. 
Nie wiem czy próbować zbierać puzzle jeżeli potem mi nie wyślą bez zdjęcia. Ktoś wie?

Opublikowano

^na jackopcie automatycznie Ci daje item, nie trzeba podawać żadnych danych ani nic, wystarczy trade url.

Pomogłem? Możesz odwdzięczyć się Lajkiem. Będę wiedział, że moja pomoc Ci się przydała. 

Masz problem? Śmiało pisz PW albo na GG 50433085 - Postaram się pomóc.

Aha, zapomniałem dodać, że kucyki są fajne. <3

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...