Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

GM online, alarm

folthor

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Czy istnieje jakiś program, bądź sposób na sprawdzenie, czy GM jest aktualnie online? Albo czy jest jakiś osobny program do alarmu, gdy pojawi się GM i gdy napisze? (Ten w m2bobie jeszcze mi nigdy nie zadziałał nie wiem czemu). I jeśli istnieje, to czy wykryje on również GM'a, podczas jego odwalania w przemienianie się itp by sprawdzić czy ryby się czasem same nie łowią :) .)   
Wszystko to mowa o Metin2.pl
Z góry dzięki za pomoc.

Opublikowano

Niee ma.W modzie jest funkcja,ze jak sie pojawi no w prawym dolnym rogu ci sie wyswietli napis.Ale nie wiadomo czy to nadal działa.A w m2bobie pewnie dostales bana z automatu dlatego nie zadziałało

/niereg. sygna

Opublikowano

No właśnie nie. Bo orientacyjnie co jakiś czas sprawdzam co się dzieje w metku, i patrze, a GM stoi nade mną od dłuższego czasu i pisze do mnie. W takim razie pokombinuję jeszcze z tym m2bobem. Btw to jest jeden sygnał dźwiękowy, czy ciągle coś brzęczy? Jest to gdzieś w plikach, by dało się to odtworzyć by dostosować głośność kompa do tego?

Opublikowano

Ciagle cos brzęczy.Ale to jest w glosnosci przez kompa ze w kompie wydaje dzwiek.Tylko moze nie widziec jak gm jest na /inv niewidoczny,ale nie jestem pewny trzeba sorawdzic.Jest w plikach ale zakodowane.

/niereg. sygna

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...