Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Steam] Czy steam może mi cofnąć range? mogę napisac do supportu po polsku?

Rhide.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Myliliście się, steam dał mi pasy do konta (takie wygenerowane, potem musialem zmienic na normalne) i odzyskalem konto (jesli nie kumasz o co mi chodzi, zajrzyj tutaj: http://www.mpcforum.pl/topic/1480234-steam-kolega-mnie-okrad%C5%82-jak-rozwi%C4%85za%C4%87-problem/

Mój kolega jak jeszcze mial to konto, czyli przed odaniem steama tego konta w moje ręce - nabil na nim legendarnego orła. Jako, ze gralem w cs w moim zyciu baardzo malo, kiedys tam pamietam dalo mnie do silvera I po tych 10 grach - nie chce grac na takiej randze. Nie jest tez tak latwo z niej spaść się domyslam, bo jak slabo będę gral to mnie po prostu wyjebią, a jak za dużo razy będę kickowany to dostane bana. Więc, czy steam zdejmie mi range, cofnie do poziomu unrankeda jak napiszę, że zastalem na koncie range, ktorej nie mialem przed kradzieżą? I czy mogę napisac do steamu po polsku? Wydaje mi sie, ze moge, bo sprawe kradziezy wyjasnilem im po polsku, odpowiedź dostalem po angielsku, ale skoro zrozumieli o co chodzi to znaczy, ze chyba mozna po polsku napisac (angielskiego nie umiem). Dzieki z góry za pomoc, dam 10 lajkow za nią.

EGd2kyn.gif

Zachęcam do ustawienia sobie tego gifa jako sygnaturę w celu wyrażenia niechęci i dezaprobaty

wobec pewnego użytkownika i faktu, że jest on moderatorem chińskich bajek.

STOP ARINESSOWI JAKO MODERATOROWI! Zero tolerancji!

Opublikowano

możesz se pisać po polsku, bo to i tak translator to tłumaczy, a większość odpowiedzi daje automat xp

Skoro translator to tlumaczy to mogą mnie nie zrozumiec, bo to raczej slabo tlumaczy. Chyba, ze nie chodzi Ci o translatora googlowego, ale o translatora jako czlowieka tłumaczącego.

EGd2kyn.gif

Zachęcam do ustawienia sobie tego gifa jako sygnaturę w celu wyrażenia niechęci i dezaprobaty

Opublikowano

Dobra, to jest nie wazne juz, pół tematu mozna powiedziec, ze zamykam.

Powiedz mi lepiej, czy wywalą mi range, jak wyjasnie im, ze przed kradzieżą nie mialem orła i do jakiej kategorii na supporcie steama przypisać tego ticketa

EGd2kyn.gif

Opublikowano

Prosze o zamkniecie tematu

EGd2kyn.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...