Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Perm] T0m3g

Evaneth

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chciałbym odwołać się od bana, ogólnie jakiś czas temu czytałem regulamin działu CS:GO, przed dodaniem tematu też przeczytałem i nic nie było o reklamach stron lig. W tematach odpowiadano ze stronami lig, pomyślałem, że mogę zareklamować ligę znajomego ( tworząc temat ), spytałem go czy ma jakąś gotową reklamę tej ligi, dał mi obrazek z informacjami, a więc wkleiłem ten obrazek. Nie chciałem wcale zaszkodzić dla forum, jedynie pomóc dla tych co tworzą tematy z pytaniami o ligach cs:go, gdzie dostają ciągle te same informacje. Jeśli popełniłem jakiś błąd przepraszam użytkowników i moderatorów/administracje mpcforum.

Opublikowano

­

Chciałbym odwołać się od bana, ogólnie jakiś czas temu czytałem regulamin działu CS:GO, przed dodaniem tematu też przeczytałem i nic nie było o reklamach stron lig. W tematach odpowiadano ze stronami lig, pomyślałem, że mogę zareklamować ligę znajomego ( tworząc temat ), spytałem go czy ma jakąś gotową reklamę tej ligi, dał mi obrazek z informacjami, a więc wkleiłem ten obrazek. Nie chciałem wcale zaszkodzić dla forum, jedynie pomóc dla tych co tworzą tematy z pytaniami o ligach cs:go, gdzie dostają ciągle te same informacje. Jeśli popełniłem jakiś błąd przepraszam użytkowników i moderatorów/administracje mpcforum.

W regulaminie lokalnym każdego działu obowiązuje też Regulamin Globalny Forum, który powinieneś znać.

636451494245979649038.gif

Opublikowano

­

W regulaminie lokalnym każdego działu obowiązuje też Regulamin Globalny Forum, który powinieneś znać.

W postach normalnie piszą strony lig itd. to nie można zrobić tematu o lidze?

@Ravoner

Opublikowano

­

Nie można. Tylko w wyznaczonych działach jak już.

Nie ma żadnego działu reklamy takich lig, jak widziałem w dziale CS:GO pisali o tym, więc zrobiłem tam temat.

Opublikowano

Nie ma żadnego działu reklamy takich lig, jak widziałem w dziale CS:GO pisali o tym, więc zrobiłem tam temat.

Pisali o tym w temacie. To znaczy, ktoś zapytał o jakieś inne ligi niż przykładowo ESL i inni odpowiadali, że ESEA, że FACEIT itd. 

Ty zaś stworzyłeś oddzielny temat z reklamą na całą stronę jakiejś swojej ligi. 

Ale jestem w stanie zrozumieć, że mogłeś tego nie wiedzieć. Poprawimy też dokładnie regulaminy w dziale, żeby nie było więcej takich niejasności. I radzę się z nim zapoznać.

Wiedz, że nie wolno perfidnie reklamować na forum innych stron, for itd. 

Niech ten ban będzie jedynie taką nauczką na przyszłość ; )

UNBAN

313561454060320945952.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...